Συνεχίζει με Ιωαννίδη η Ασπίδα

Στην επιτυχημένη πορεία της Ασπίδας, καθώς πέτυχε το στόχο της παραμονής, ένα μερίδιο έχει και ο προπονητής. Ετσι, η ομάδα της Ξάνθης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κώστα Ιωαννίδη, ενώ μαζί του συνεχίζουν και οι Γιώργος Κωτάκης και Φώτης Μιχαηλίδης. 
 Πλέον από αύριο κιόλας ξεκινά ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν με την διοίκηση και το τεχνικό team να ανεβάζουν ακόμα πιο ψηλά τον πήχη.

Η ανακοίνωση:

«Η Ασπίδα Ξάνθης ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον προπονητή Ιωαννίδη Κώστα και τους Κωτάκη Γιώργο (βοηθό προπονητή) και Μιχαηλίδη Φώτη (γυμναστή) για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.
Μετά την πετυχημένη φετινή πορεία της ανδρικής μας ομάδας, δεν χρειάστηκαν παρά μόνο λίγα λεπτά, για να ανανεώσουμε την εμπιστοσύνη και την απόλυτη στήριξη μας στο προπονητικό team δήλωσε ο general manager του συλλόγου Παναγιωτόπουλος Δημήτρης.

Ο Ιωαννίδης Κώστας με την σειρά του δήλωσε στο σάιτ της ομάδας μας:
” H Ασπίδα Ξάνθης είναι οικογένεια μου και το όραμα και η πίστη να την διατηρήσουμε ψηλά ξεπερνάει κάθε δυσκολία. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο για την στήριξη στις δύσκολες στιγμές, συνεχίζουμε μαζί με στόχο να κρατήσουμε το μπάσκετ της Ξάνθης ψηλά”».