Μετά τους Ντίνο Αχή και Βασίλη Μιχόπουλο, το Ψυχικό ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας και με τον Χρήστο Μπάρμπα.

Αναλυτικά:

«Οι ανανεώσεις συμβολαίων συνεχίζονται με… αμείωτη ένταση στο Ψυχικό καθώς τη φανέλα των «κυανοκίτρινων» θα φορά και για την επόμενη σεζόν ο Χρήστος Μπάρμπας (30, 1.91). Ο έμπειρος σούτινγκ γκαρντ πέρυσι δεν μπόρεσε να βοήθησε  όσο ήθελε (και μπορούσε) την ομάδα μας καθώς ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας δεν του επέτρεψε να προσφέρει τα αναμενόμενα.

Η ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα του Γιώργου Ρεμεντέλα καταδεικνύει την εμπιστοσύνη του προπονητή του Ψυχικού στις δυνατότητες και τις ικανότητες του Χρήστου Μπάρμπα, ο οποίος θα συνεχίσει να σκοράρει για λογαριασμό της ομάδας των βορείων προαστίων.

Ο κόουτς Γιώργος Ρεμεντέλας αναφερόμενος στην συμφωνία με τον 30χρονο σούτινγκ γκαρντ ανέφερε: “Ο Χρήστος ήταν ένας σημαντικός παίκτης για εμάς την περσινή σεζόν, αλλά, δυστυχώς, ένα πρόβλημα υγείας δεν του έδωσε την ευκαιρία να προσφέρει αυτά που μπορούσε. Είμαι σίγουρος, όμως, πως τη νέα χρονιά θα δούμεστο παρκέ τον Μπάρμπα που γνωρίζαμε τα τελευταία χρόνια, τον Μπάρμπα που ήταν υπερπολύτιμος για κάθε ομάδα στην οποία αγωνίστηκε…”».