Συνεχίζει με “Drop” ο Ερμής Λαγκαδά

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η εταιρία “DROP ΜΑΡΤΙΝΙΔΗΣ ΑΕ” θα αποτελέσει τον κύριο χορηγό του Ερμή Λαγκαδά. Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με την εταιρία αξεσουάρ μπάνιου, η οποία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια, έχοντας έδρα τη Θεσσαλονίκη και υποκαταταστήματα σε Αθήνα και Κρήτη.

«Η εταιρία DROP έχει σημαντικό μερίδιο στο σημείο που έχει φτάσει ο Ερμής Λαγκαδά. Είναι δύσκολο στους καιρούς μας να υπάρχουν εταιρείες που στηρίζουν τα αθλητικά σωματεία. Είναι εξίσου ωστόσο πολύ ενθαρρυντικό, να έχουμε στον Λαγκαδά τόσο ισχυρούς συμμάχους» δήλωσε ο πρόεδρος του Ερμή Δημήτρης Χρηστίδης. «Τις επόμενες ημέρες θα είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε κι άλλες μεγάλες συνεργασίες που μας επιτρέπουν να κάνουμε όνειρα για το μέλλον χωρίς φυσικά να αλλοιώνουμε τη φιλοσοφία μας που έχει ως βάση την πρόοδο και την ενεργό συμμετοχή των νεαρών αθλητών».

Ο ιδιοκτήτης της DROP AE Κώστας Μαρτινίδης τόνισε από τη μεριά του: «Ο Ερμής Λαγκαδά αποτελεί διαφήμιση για την περιφέρεια του Νομού Θεσσαλονίκης. Αποτελεί συγχρόνως το καμάρι όλης της Επαρχίας Λαγκαδά. Εκείνο όμως που μας “υποχρεώνει” να σταθούμε αρωγοί, είναι ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας και η ξεκάθαρη στόχευση στα ταλέντα του τόπου μας. Περιμένω με αγωνία να δω την πιο νεανική ομάδα της Ελλάδας. Η χρονιά θα είναι δύσκολη, ωστόσο ελπίζω ότι τα νέα παιδιά θα κάνουν τη διαφορά και θα σηκώσουν στις πλάτες τους τον Ερμή. Η ευμάρεια της εταιρείας μας σε μια χρονιά τεραστίας ύφεσης ελπίζω να συμπαρασύρει και τον Ερμή, μια ομάδα πρότυπο διοικητικής, οικονομικής και αγωνιστικής λειτουργίας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ερμής Λαγκαδά ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με την εταιρία DROP ΜΑΡΤΙΝΙΔΗΣ, την κορυφαία εταιρία των Βαλκανίων στο χώρο των επίπλων και αξεσουάρ μπάνιου. Η εταιρία Drop με ιδιοκτήτη τον Κώστα Μαρτινίδη θα είναι και τη νέα σεζόν Χρυσός Χορηγός του Ερμή Λαγκαδά».