Συνεχίζει να δίνει χώρο και χρόνο στους νέους ο Αργοναύτης Ραφήνας

Το σκεπτικό όλων στον Αργοναύτη Ραφήνας είναι να δίνεται βαρύτητα στο νέο «αίμα». Και αυτό το σκεπτικό φροντίζουν να το εφαρμόζουν και στην πράξη, κάτι που αποδείχθηκε περίτρανα τόσο την περασμένη σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, όσο και με τις κινήσεις της ομάδας ενόψει της νέας περιόδου. Οι ιθύνοντες τον σύλλογο, ακολουθώντας την κατευθυντήριο γραμμή του προπονητικού επιτελείου, προχώρησε σε ανανέωση της συνεργασίας με τρεις νεαρούς παίκτες, στους οποίους δίνει χώρο, αλλά και αναμένεται να δώσει και χρόνο στην ομάδα.
Ο λόγος για τους Λεωνίδα Μητσάκη, Χάρη Γαλιατσάτο, καθώς και τον Χρήστο Κορομηλιά, που συνεχίζει στην ομάδα υπό τη μορφή υποσχετικής για μία ακόμη σεζόν από τον Προμηθέα Χαλανδρίου.

Η ανακοίνωση του Αργοναύτη αναφέρει:
«Ο Αργοναύτης Ραφήνας ανέκαθεν ήταν μια ομάδα που έδινε χώρο και χρόνο σε νέους αθλητές. Αυτό δεν θα μπορούσε να μην είναι και το μοτίβο της ομάδας και τη νέα χρονιά.
Σε αυτό το πλαίσιο οι ανανεώσεις με τους γηγενείς 20 χρόνους Λεωνίδα Μητσάκη και Χάρη Γαλιατσάτο ήταν επιβεβλημένες και ο κόουτς Γιώργος Γιαννακόπουλος ήταν κάθετος και για τους δύο. Γέννημα θρέμμα της ομάδας και οι δυο τους, αναμένεται φέτος να πάρουν τις ευκαιρίες που τους αναλογούν, μετά το περσινό τους ντεμπούτο στις εθνικές κατηγορίες.
Ο τρίτος της παρέας, ο Χρήστος Κορομηλιάς είναι η τέταρτη χρονιά που παίζει σε εθνικές κατηγορίες πάρα τα 20 του χρόνια και το ντεμπούτο του το έχει συνδέσει με τον στενό συνεργάτη του τεχνικού μας, τον Γιάννη Αβραμίδη που τον είχε παίκτη στον Προμηθέα Χαλανδρίου και θα συνεργαστούν και φέτος. Ο ίδιος παραχωρήθηκε με υποσχετική για μια ακόμα χρονιά από την ομάδα του Χαλανδρίου και είναι ένα ακόμα σημαντικό όπλο στην φαρέτρα του Γιώργου Γιαννακόπουλου.
Ο Αργοναύτης Ραφήνας θέλει να ευχαριστήσει και δημόσια τον πρόεδρο του Προμηθέα, Χρήστο Ανδριά για την συνεργασία του, στο συγκεκριμένο θέμα. Πρόκειται για έναν παράγοντα που αποτελεί κόσμημα για τα ερασιτεχνικά γήπεδα και του εύχεται καλή επιτυχία στους στόχους του για φέτος».