Συνεχίζει ο Πέρκος

Στον πάγκο του Ερμή θα παραμείνει ο Στέφανος Πέρκος ως άμεσος συνεργάτης του Αντώνη Μπαξεβάνη, ανανεώνοντας τη συνεργασία με το σύλλογο του Λαγκάδα.

Ο Πέρκος την περασμένη σεζόν διετέλεσε άμεσος συνεργάτης του Βασίλη Αγγέλη στην τεχνική ηγεσία του Ερμή. Αξίζει να σημειωθεί ότι Μπαξεβάνης και Πέρκος έχουν άριστες σχέσεις από το παρελθόν καθώς έχουν συνεργαστεί στον πάγκο του Μακεδονικού στην Α1.

Για την παραμονή του στον Ερμή Λαγκάδα, ο Στέφανος Πέρκος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Ήταν προτεραιότητά μου να συνεχίσω στον Ερμή. Οι συνθήκες είναι εξαιρετικές και ο προγραμματισμός που υπάρχει για τα επόμενα χρόνια με καλύπτει πλήρως. Βέβαια εξ ίσου σημαντικό είναι να συνεχίσω να προσφέρω στον τόπο που γεννήθηκα και ζω μέχρι σήμερα. Χαίρομαι που θα συνεργαστώ ξανά με τον Αντώνη Μπαξεβάνη. Γνωριζόμαστε πολύ καλά από την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε στο παρελθόν».

Στα υπόλοιπα νέα, την πρώτη του προπόνηση θα πραγματοποιήσει σήμερα (4/07)ο νέος προπονητής του Ερμή, οι οποίες θα συνεχιστούν για τις επόμενες 15 ημέρες.