Συνεχίζει ο Χουχουλής, ανανέωσαν Καλλανιώτης, Κοντούδης

Για δωδέκατη συνεχή χρονιά θα συνεχίσει να κοουτσάρει από τον πάγκο του Πανερυθραϊκού, ο Δημήτρης Χουχουλής, καθώς έλαβε όλες τις εγγυήσεις που ήθελε και θα συνεχίσει να υπηρετεί την ομάδα της καρδιάς του.

Στόχος του συλλόγου είναι να παραμείνει ο βασικός κορμός της ομάδας με την αρχή να γίνεται με τους Τάσο Καλλανιώτη και Στέλιο Κοντούδη

Η ανακοίνωση:

«O Πανερυθραϊκός Α.Σ. με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας, για έναν ακόμη χρόνο, με τους Στέλιο Κοντούδη και Τάσο Καλλιανιώτη. Οσον αφορά τον πλέι μέικερ και αρχηγό της ομάδας μας, Στέλιο Κοντούδη, στα 39 του χρόνια δεν το βάζει κάτω και η περίπτωσή του αποτελεί παράδειγμα προς άλλους αθλητές και νεότερους από εκείνον. Ο 28χρονος γκαρντ, Τάσος Καλλιανιώτης, ένα χρησιμότατο “εργαλείο” στα χέρια του προπονητή, που διακρίθηκε σχεδόν σε κάθε στατιστική κατηγορία -την χρονιά που πέρασε- θα συνεχίσει για τρίτη σερί σεζόν στην ομάδα μας (παρ’ ότι ήταν στόχος αρκετών ομάδων»).

Για την ανανέωση της συνεργασίας τους αλλά και  για τους στόχους της νέας περιόδου μίλησαν στο επίσημο σάιτ της ομάδας οι δύο παίκτες του Πανερυθραϊκού:

Στέλιος Κοντούδης: «Το συζήτησα και με την οικογένειά μου και από την στιγμή που εγώ νιώθω καλά και δυνατός αποφάσισα να συνεχίσω να αγωνίζομαι (για 11η διαδοχική χρονιά) στον Πανερυθραϊκό. Αν διατηρηθεί ο “κορμός”, θα έχουμε μία καλή πορεία και γιατί όχι καλύτερη από αυτήν της περασμένης σεζόν. Τη νέα χρονιά υποβιβάζονται πέντε ομάδες και αυτό αποτελεί ιδιαιτερότητα και ισχυρό κίνητρο. Υπήρξαν κάποιες αλλαγές στο διοικητικό κομμάτι, αλλά οφείλουμε να αναγνωρίσουμε στον κ. Δημήτρη Μανωλόπουλο την μεγάλη προσφορά και αφοσίωση στον σύλλογο. Ηθελε να αποφορτιστεί, διότι όλα αυτά τα χρόνια ήταν έντονα συναισθηματικά για την ομάδα μας και αυτό είναι σεβαστό. Η παρουσία του στο σωματείο αποτέλεσε παράδειγμα προς μίμηση ακόμη και για συλλόγους της Α1. Ηταν σε όλα του κύριος».

Τάσος Καλλιανιώτης: «Θεωρούσα δεδομένο μέσα μου πως θα παραμείνω στον Πανερυθραϊκό, παρά τις δυσκολίες της εποχής και τις όποιες αλλαγές υπήρξαν ή θα υπάρξουν στην ομάδα. Ηθελα πολύ να μείνω, βάζοντας πάνω από όλα το δέσιμο που έχω αποκτήσει με την ομάδα και τους ανθρώπους της. Με τον κόουτς Χουχουλή, με τους διοικούντες, τους φιλάθλους είμαστε σαν μία οικογένεια, σαν μια καλή παρέα και αυτό ακριβώς θέλουμε να διατηρήσουμε. Η τελευταία διετία ήταν επιτυχημένη για τον Πανερυθραϊκό και σημασία έχει να εξακολουθήσουμε να ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε, για να πάμε όσο καλύτερα μπορούμε και την νέα σεζόν».

Άμεσα θα ξεκινήσουν οι συναντήσεις των διοικούντων και με τους υπόλοιπους παίκτες. Υπενθυ6μόιζαεται πως σε όλους έχει προταθεί μείωση των αποδοχών τους.