Συνεχίζει στην Ακράτα ο Παναγιώτης Ζωντός, έκλεισε τον Γιάννη Θανόπουλο

Η αγωνιστική εικόνα που έδειξε η Ακράτα την περασμένη περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, άφησε θετική “γεύση” στους διοικούντες τον σύλλογο. Οι οποίοι και αποφάσισαν ότι ο άνθρωπος που έχει “χτίσει” αυτό το αγωνιστικό προφίλ, θα πρέπει να παραμείνει στο πόστο του. Έτσι ο Παναγιώτης Ζωντός θα συνεχίσει να κρατά το “τιμόνι” της Ακράτας, έχοντας μάλιστα και αναβαθμισμένο ρόλο, καθώς θα είναι και ο επικεφαλής όλων των αγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου.

Η ανακοίνωση της Ακράτας αναφέρει:

“Ο Α.Ο. ΑΚΡΑΤΑ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Συλλόγου Παναγιώτη Ζωντό, για ένα ακόμη χρόνο. Ο κ. Ζωντός αναλαμβάνει επικεφαλής όλων των αγωνιστικών τμημάτων του Συλλόγου καθώς και των Ακαδημιών μπάσκετ. Θα καταβληθεί δε προσπάθεια για την επανασύσταση του γυναικείου τμήματος μπάσκετ, αρχής γενομένης από τις μικρότερες ηλικίες – κορασίδες”.

Παράλληλα οι διοικούντες τον σύλλογο κάνουν και τις κινήσεις που τους υποδεικνύει ο προπονητής, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί ετοιμοπόλεμη τη νέα περίοδο. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, προέβησαν στην απόκτηση του Γιάννη Θωμόπουλου που την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε στον Έσπερο Πατρών.

“Ο Α.Ο. ΑΚΡΑΤΑ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Γιάννη Θανόπουλο. Ο 26χρονος γκαρντ (1991, 1,95 μ.) ξεκίνησε την καριέρα του στις Εθνικές Κατηγορίες από τον Απόλλωνα Πατρών, με τον οποίο πανηγύρισε άνοδο από την Α2 στην Α1 Εθνική. Ακολούθως πανηγύρισε δύο ακόμη ανόδους στην Α1 Κατηγορία αγωνιζόμενος διαδοχικά πρώτα στον Κόροιβο Αμαλιάδας (2013-2014) και στον Αρκαδικό (2014-2015).

Την άνοδο, αλλά από την Β’ Εθνική στην Α2 Εθνική, πανηγύρισε και τη σεζόν 2015-2016 όντας βασικός στέλεχος του πρωταθλητή του Ομίλου στον Βορρά, Αίολου Αστακού. Την περίοδο 2016-2017 αγωνίστηκε στον Έσπερο Πατρών και ήταν ο παίκτης που πέτυχε το νικητήριο τρίποντο στο μεταξύ μας αγώνα στην Πάτρα, που κρίθηκε στην παράταση.

Η ομάδα της Ακράτας τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και νέες επιτυχίες”.