Συνεχίζει στην Καρδίτσα ο Τσούκας

Τη φανέλα της Καρδίτσας θα φορέσει και την ερχόμενη σεζόν, ο 20χρονος γκαρντ, Θανάσης Τσούκας, με τον ΑΣΚ να ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας 

Την περασμένη σεζόν, ο Τσούκας είχε 9 πόντους, 3,6 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1,4 κλεψίματα σε 20 παιχνίδια. 

Η ανακοίνωση :

«Ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με το Θανάση Τσούκα. Ο ύψους 1,90 μ. γκαρντ, αποτέλεσε μια από τις αποκαλύψεις του περασμένου πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής, καθώς με το ταλέντο και την σκληρή προσπάθειά του, αναδείχθηκε σε έναν από τους καλύτερους νέους παίκτες της σεζόν. Δικαίωσε απόλυτα την εμπιστοσύνη της ομάδας στις δυνατότητές του και τη νέα χρονιά, με περισσότερη εμπειρία πλέον, αναμένουμε να συνεχίσει την ανοδική του πορεία.

Ο 20χρονος γκαρντ, ειδικά μετά την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος τον Απρίλιο, έδειξε εξαιρετικά στοιχεία και τελείωσε το πρωτάθλημα με 9,0 πόντους, 3,6 ριμπάουντ, 2,0 ασίστ, 1,4 κλεψίματα, 0,4 κοψίματα σε 24 λεπτά συμμετοχής, έχοντας 88% στις βολές, 60% στα δίποντα και 36% στα τρίποντα.

Η πολύ καλή παρουσία του, τον έφερε τον Ιούλιο στις κλήσεις της Εθνικής Νέων Ανδρών, με την οποία δε συμμετείχε σε επίσημους αγώνες λόγω τραυματισμού. Τη νέα χρονιά, είμαστε βέβαιοι πως ο Τσούκας θα συνδυάσει τη δική του βελτίωση με την πορεία της ομάδας μας.

Ευχόμαστε στο Θανάση υγεία, δύναμη και νέες επιτυχίες με την ομάδα μας».