Συνεχίζει στον Αμύντα ο Γιούσι

Σιγά σιγά, ο Αμύντας δημιουργεί την ομάδα με την οποία θα παλέψει στο πρωτάθλημα. Ετσι, ο σύλλογος του Υμηττού προχώρησε σε ακόμα μία ανανέωση παίκτη, αυτή του 22χρονου, Ορέστη Γιούσι. 

Η ανακοίνωση:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Υμηττού Αμύντας ανακοινώνει την ανανέωση του Ορέστη Γιούση, που θα ενισχύσει τους “Υμηττιώτες” και την επόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Ο Ορέστης θα συνεχίσει να αποτελεί σημαντικό γρανάζι στη μηχανή των Ανδρών, μετουσιώνοντας σε πράξη τη συνεχή προσπάθεια των ανθρώπων της Διοίκησης, για την προώθηση αθλητών από τα σπλάχνα του Συλλόγου.

Ο 22χρονος forward, με ύψος 197 εκατοστά, γεννήθηκε στις 18 Ιουνίου του 2000 και ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στην ομάδα του Υμηττού από το εφηβικό τμήμα. Τέσσερις συνεχόμενες σεζόν συμμετείχε στο final four της ΕΣΚΑ με την ομάδα των Νέων (2017-2020) και είναι μέλος του ανδρικού τμήματος από την αγωνιστική περίοδο 2018-19, στην Α2 Εθνική κατηγορία. Είναι φοιτητής του ΤΕΦΑ Αθηνών, έχει τρεις μεγαλύτερες αδελφές και του αρέσει να βλέπει ταινίες. Την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε σε 17 ματς, με μέσο όρο 3 πόντους, 2 ριμπάουντ, σε 6,5 λεπτά συμμετοχής.

O Ορέστης μας ανέφερε στο amyntas.gr για την ανανέωση, για τους προσωπικούς του στόχους, αλλά και της ομάδας: “Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω με τον Αμύντα. Πιστεύω ότι έχουμε μία καλή ομάδα, αλλά μία ομάδα που είναι, πάνω από όλα, οικογένεια. Την περασμένη, ιδιαίτερη, σεζόν προσπαθήσαμε όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους του τμήματος και το θετικό πρόσημο που χαρακτήρισε την ολοκλήρωσή της, νιώθω ότι θα είναι μεγαλύτερο την επόμενη, με την αμείωτη προσπάθεια όλων μας, με υγεία πάνω από όλα και χωρίς ατυχίες.

Καλή συνέχεια Ορέστη στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε να εκπληρώσεις τους στόχους σου κοντά μας!!».