Συνεχίζει στον Δούκα ο Καραμπάτσος

karampatsos_dionysisΓια ακόμα μία χρονιά Διονύσης Καραμπάτσος και Δούκας θα πορευτούν μαζί, με τα «Εκπαιδευτήρια» να ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασίας. 

Η ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ.Ε. Δούκα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Διονύση Καραμπάτσο. Ο 30χρονος guard (γεν. 19/10/1986), με ύψος 1.96 που ήρθε πέρσι στην ομάδα μας και διακρίθηκε για το μαχητικό του πνεύμα, υπέγραψε νέο συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους. Τη περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Α2 και είχε κατά μέσο όρο 4,4 πόντους, 3,8 ριμπάουντ, 1 ασίστ.

Σε δηλώσεις του μετά την επισημοποίηση της παραμονής του στον Α.Σ.Ε.Δούκα, ο Διονύσης Καραμπάτσος υπογράμμισε: “Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μας με την ομάδα του Δούκα και έτοιμος να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, ώστε να ανταπεξέλθουμε απέναντι στις ιδιαίτερες προκλήσεις της νέας σεζόν. Ο σύλλογος αποτελεί ένα υγιέστατο παράδειγμα για το χώρο του μπάσκετ και όχι μόνο, ειδικά αν συνυπολογίσουμε και τη δύσκολη εποχή στην οποία ζούμε. Κάθε αθλητής θα ήθελε να είναι μέλος αυτής της ομάδας, καθώς το περιβάλλον είναι ιδανικό και έχει να ασχοληθεί μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι!”, τόνισε ο 30χρονος guard και συνέχισε: “Πέρσι, μετά από μια πολύ δύσκολη σεζον, αποδείξαμε ότι ανήκουμε στις καλές ομάδες της κατηγορίας, εξασφαλίζοντας την απευθείας παραμονή 4 αγωνιστικές πριν το τέλος, τερματίζοντας και σε υψηλή θέση. Βέβαια, παραμένει μια πικρία για τη μη επίτευξη του κάτι παραπάνω… Φέτος, λοιπόν, νομίζω πως ήρθε η ώρα να αποδείξουμε πως είμαστε μια από τις κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας! Ο πήχης έχει τεθεί ψηλά από τη διοίκηση, κάτι που αποδεικνύεται και από τις πολύ σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις που πραγματοποιεί! Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς! Τα υπόλοιπα θα έρθουν μέσα από τη σκληρή δουλειά!”»/