Συνεχίζει “το (νικηφόρο) βιολί” του ο Πολύγυρος και στο 2015!

ball-periergi1Ο Μαντουλίδης προσπάθησε αλλά ο Πολύγυρος είχε τις λύσεις και πήρε τη νίκη μέσα στην έδρα των Εκπαιδευτηρίων στα πλαίσια της 12ης  αγωνιστικής του 2ου ομίλου Βορρά. Το παιχνίδι αυτό έγινε μια μέρα νωρίτερα των υπολοίπων, λόγω ότι αύριο είχε προγραμματιστεί ο γάμος ενός εκ των καλύτερων παικτών των φιλοξενούμενων και από τους πιο έμπειρους παίκτες της κατηγορίας ο Στέλιος Παπασαραφιανός.

Οι παίκτες του σωματείου της Χαλκιδικής είχαν τον πρώτο λόγο στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, όμως και οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν σε κανένα σημείο, μάλιστα στο τρίτο μέρος κατάφεραν να περάσουν και μπροστά στο σκορ. Οι καλαθοσφαιριστές των Πεγιά- Παπαδόπουλου ανέβασαν και πάλι την απόδοση τους και με περισσότερη συγκέντρωση γυρίσανε εκ νέου το παιχνίδι και κατέκτησαν την νίκη

Αυτή ήταν η δέκατη νίκη του αθλητών του Πολυγύρου σε έντεκα παιχνίδια κάτι που φυσικά σημαίνει ότι παραμένει, όχι μόνο στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, αλλά συγκεκριμένα στη πρώτη, τουλάχιστον μέχρι αύριο που θα έχουμε και τα υπόλοιπα αποτελέσματα( μπορεί να την διατηρήσει ή να αποκτήσει …«συγκάτοικο»)

Αντίθετα, ο Μαντουλίδης παρά τις αλλαγές και τη μεγάλη προσπάθεια των παικτών του, παραμένει στη τελευταία θέση της βαθμολογίας, μια θέση που σε καμία περίπτωση δεν είναι συνηθισμένος…

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 23-23, 36-46, 59-64, 76-88
Διαιτητές: Δημάδης Χατζηχαρίσης   
ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ (Αλμπάνης): Λεμονάκης, Τάκης , Καμάρας 21 (2), Ανδρεάδης 5, Μπρόζος 15, Μπίλιος 5(1 ) Γκαβέζος 10 (1), Χρηστίδης 20 (1), Τσιακίρης, Θεοδωρίδης, Αυλογιάρης, Βαϊντερλής. 
ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ (Πεγιάς-Παπαδόπουλος): Μαρκίδης 15 (2), Χαρτόπουλος 9 (1), Δ. Ζαγορίτης, Παπασαραφιανός 5 (1), Κρομμύδας 2, Βογιατζής 12 (2) Α. Ζαγορίτης 1, Χαριστός , Χρηστίδης 2, Αποστολίδης 4, Πιπιλιάρης 31 (2), Κοτζαγιάννης 7.