Συνεχίζει χωρίς Λέβεν

Με απουσίες θα παραταχθεί ο Αρκαδικός αύριο (3/11)  απέναντι στον Πανελευσιανιακό για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος.  Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Σμυρνιώτης δεν θα έχει στη διάθεσή του για ακόμα ένα παιχνίδι τον Στήβεν Λέβεν λόγω οστικού οιδήματος.

Η επιστροφή του 28χρονου γκαρντ αναμένεται μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών.

Για το επερχόμενο παιχνίδι μίλησε και ο τεχνικός των Αρκάδων, Γιάννης Σμυρνιώτης τονίζοντας πως αυτό που χρειάζεται είναι απόλυτη προσήλωση:

«Η Ελευσίνα διαθέτει ένα πολύ καλό ρόστερ, πολύ έμπειρους παίκτες. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας, πρέπει να παλεύουμε περισσότερο στο γήπεδο και σαράντα λεπτά προσηλωμένοι στο παιχνίδι. Να δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε, αν και αυτή την περίοδο μας λείπει ο ένας ξένος.

Πρέπει να διορθώσουμε μερικά πράγματα για αυτό έβαλα και την Κυριακή προπόνηση. Να συζητήσουμε τα κακώς κείμενα του παιχνιδιού με την ΑΕΚ και να βρούμε λύσεις. Τα 10-15 λεπτά που δεν ήμασταν καλοί, δεν τους αξίζει σαν εικόνα στο γήπεδο. Είναι πολύ καλύτεροι σαν παίκτες και το κερδίζουν καθημερινά στο γήπεδο».