Συνεχίζονται οι δοκιμές

Συνεχίζονται στον Ερμή Λαγκαδά, οι δοκιμές νεαρών αθλητών από τη Θεσσαλονίκη, ένας εξ αυτών έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στο τεχνικό επιτελείο και δεν αποκλείεται να του γίνει πρόταση για συνεργασία. Οι δοκιμές θα συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα όπου θα δοκιμαστούν και άλλοι δύο αθλητές που πέρσι αγωνίστηκαν με ομάδες της πόλης στη Β’ Εθνική.

Εν τω μεταξύ, θα ξεκινήσουν συζητήσεις με τους Ονάσογλου και Πλιούκα για τους οποίους υπάρχει εξ’ αρχής θετική διάθεση για παραμονή στην ομάδα.

Στα υπόλοιπα νέα, με πολύ ενδιαφέρον αναμένεται να γίνει το επόμενο Δ.Σ. στο οποίο έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να μπουν νέοι άνθρωποι από τον Λαγκαδά. Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι η προσπάθεια των ανθρώπων του Ερμή βρίσκει μεγάλη απήχηση σε όλο τον Λαγκαδά, ιδιαίτερα τώρα όπου οι συνθήκες είναι ολοένα και δυσκολότερες για την εξεύρεση πόρων. Άλλωστε, ο Ερμής εδώ και 10 χρόνια έχει δημιουργήσει μια λαϊκή βάση επιφανών ανθρώπων της περιοχής οι οποίοι σε μηνιαία βάση στηρίζουν την ομάδα μέσω ενός προγράμματος συνδρομών και παροχών. Αυτό το μοντέλο έχει βοηθήσει στο έπακρο τον Ερμή να παραμένει υγιής και να εφαρμόζει το αναπτυξιακό πλάνο τόσο σε υποδομές όσο και σε επίπεδο λειτουργίας.

Η υγιής λειτουργία της ομάδας φάνηκε περίτρανα και τη φετινή χρονιά όπου έχει ήδη καλυφθεί το 80% του μπάτζετ ενώ την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να εξοφληθεί και ο 9ος μισθός. Βέβαια σε αυτό συνετέλεσε και περσινή απόφαση να μειωθεί δραστικά το μπάτζετ μέσω της προώθησης αρκετών νεαρών αθλητών κι έτσι ο κορμός των έμπειρων αθλητών μειώθηκε στα δάχτυλα ενός χεριού (Ηλιάδης, Κέκελης, Αναγνωστόπουλος, Νησιώτης).