Συνεχίζουν άνευ αγώνα στο Κύπελλο, Εσπερος, Τιτάνες και Εθνικός

Η πρώτη αγωνιστική της πρώτης φάσης του Κυπέλλου θα ξεκινήσει με τρεις αγώνες λιγότερους, καθώς Γέφυρα, Ελπίδα Αμπελοκήπων και Δάφνη Δαφνίου δήλωσαν αδυναμία συμμετοχής. Ετσι, τα παιχνίδια κατοχυρώνονται 20-0 υπέρ των Εσπερου Λαμίας, Τιτάνες Παλαμά και Εθνικού, αντίστοιχα.

Πηγή φωτό: unsplash

Αναλυτικά:

«Μετά την αδυναμία συμμετοχής του Σωματείου ΜΓΣ Γέφυρας στον αγώνα Έσπερος ΓΣ Λαμίας – ΜΓΣ Γέφυρας της 21/09/2019 για την 1η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, ο αγώνας ματαιώνεται, κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου Έσπερος ΓΣ Λαμίας με σκορ 20-0 και προκρίνεται άνευ αγώνα στην 2η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.

*Μετά την αδυναμία συμμετοχής του Σωματείου ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων στον αγώνα ΓΣ Τιτάνες Παλαμά – ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων της 21/09/2019 για την 1η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, ο αγώνας ματαιώνεται, κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΓΣ Τιτάνες Παλαμά με σκορ 20-0 και προκρίνεται άνευ αγώνα στην 2η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.

*Μετά την αδυναμία συμμετοχής του Σωματείου ΓΣ Δάφνη Δαφνίου στον αγώνα ΓΣ Δάφνη Δαφνίου – Εθνικός ΟΦΠΦ της 21/09/2019 για την 1η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, ο αγώνας ματαιώνεται, κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου Εθνικός ΟΦΠΦ με σκορ 20 – 0 και  προκρίνεται άνευ αγώνα στην 2η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών».