Συνεχίζουν Αχής και Μιχόπουλος

Τις πρώτες του κινήσεις για τη δημιουργία του ρόστερ κάνει το Ψυχικό καθώς προχώρησε στις ανανεώσεις του Ντίνου Αχή και του Βασίλη Μιχόπουλου.

Αναλυτικά:

«Οι πρώτες ανανεώσεις συμβολαίων είναι γεγονός για το Ψυχικό καθώς τα χέρια με τη διοίκηση της ομάδας έδωσαν οι Ντίνος Αχής (26, 1.83, πλεϊμέικερ) και Βασίλης Μιχόπουλος (29, 1.98, φόργουορντ).

Ο Ντίνος Αχής είναι γέννημα θρέμμα της ομάδας καθώς προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου και θα συνεχίσει για ακόμα μία σεζόν να φοράει τα «κυανοκίτρινα». Όσον αφορά τον Βασίλη Μιχόπουλο, ο 29χρονος φόργουορντ θα παραμείνει κάτοικος Ψυχικού για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν, δείγμα της άριστης συνεργασίας του με τον κόουτς Γιώργο Ρεμεντέλα.

Ο προπονητής του Ψυχικού αναφερόμενος στις πρώτες ανανεώσεις δήλωσε: «Είμαι απολύτως ικανοποιημένος από την παραμονή τόσο του Ντίνου (Αχή) όσο και του Βασίλη (Μιχόπουλου). Πρόκειται για δύο πολύ καλούς παίκτες, μα πάνω απ όλα για δύο εξαιρετικούς χαρακτήρες, το οποίο είναι και το πιο σημαντικό για μένα. Αμφότεροι μας έχουν βοηθήσει πολύ όλα αυτά τα χρόνια με την παραμονή τους να κρίνεται απαραίτητη για την ομάδα μας».