Συνεχίζουν μαζί ΑΕΛ και SOLIS

ael-solisΓια ακόμα μία χρονιά ΑΕΛ και SOLIS θα πορευτούν μαζί, καθώς η λαρισινή ομάδα ανακοίνωσε την επέκταση της χορηγικής συνεργασίας.

Η ανακοίνωση:

«Η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΛ ανακοινώνει την επέκταση της χορηγικής συνεργασίας με την Τεχνική Εταιρεία SOLIS A.E. για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Η ΑΕΛ αισθάνεται πιο δυνατή έχοντας στο πλευρό της εταιρείες της πόλης μας και η SOLIS A.E. έχει αποδειχθεί σημαντικός αρωγός στην επιτυχημένη πορεία των τελευταίων χρόνων.

Η τεχνική εταιρία SOLIS A.E. αποτελεί μια από τις πιο ταχέως αναπτυσσόμενες εταιρείες στον χώρο των κατασκευών, που δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα με αντικείμενο δημόσια και ιδιωτικά έργα.

Η SOLIS A.E. έχοντας έμπειρους επιστημονικούς συνεργάτες, εξειδικευμένο εργατοτεχνικό προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό, δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα, αναλαμβάνοντας την ακριβή μελέτη και το σύγχρονο σχεδιασμό του έργου ενώ ταυτόχρονα εγγυάται την ασφάλεια, την αισθητική και την υψηλή ποιότητα των κατασκευών με υλικά άριστης ποιότητας.
Η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης, η συνεργασία με τον πελάτη και το εγγυημένο αποτέλεσμα σηματοδοτούν την επιτυχημένη εξέλιξη της εταιρείας».