Συνεχίζουν μαζί Δούκας και Τζέμης

Μαζί θα πορευτούν και την επόμενη χρονιά ο Δούκας και ο Θανάσης Τζέμης. Τα εκπαιδευτήρια ανανέωσαν για δεύτερη σεζόν το συμβόλαιο του 35χρονου σέντερ, ο οποίος ήταν ο 5ος σκόρερ της ομάδας (με 7,3 πόντους κατά μέσο όρο) τη χρονιά που διακόπηκε λόγω της πανδημίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το τμήμα Μπάσκετ του Συλλόγου μας ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση συνεργασίας του με τον Θανάση Τζέμη, για ακόμη ένα χρόνο!

Έτσι, ο 35χρονος καλαθοσφαιριστής θα αγωνίζεται με τα «μπλε» και τη νέα περίοδο η οποία θα είναι συνολικά η τρίτη του στον ΑΣΕΔ έπειτα από την περσινή χρονιά (2019-2020) αλλά και το 2014-2015, περίοδο που είχε συστηθεί για πρώτη φορά στους φίλους της ομάδας…

Ο ύψους 2,04μ. Center δεν φάνηκε τυχερός στο ξεκίνημα της περσινής χρονιάς καθώς ένας τραυματισμός (θλάση) τον άφησε εκτός παρκέ για ένα μεγάλο μέρος της προετοιμασίας…

Ωστόσο, ο ίδιος έκανε αγώνα δρόμου για να επιστρέψει, το έκανε νωρίτερα και όταν τελικά βρήκε ρυθμό, δικαίωσε τις προσδοκίες όλων… Με τη δύναμη, το πάθος και το μεγάλο κορμί που διαθέτει πρόσφερε πολλές λύσεις σε άμυνα και επίθεση αποτελώντας μια αξιόπιστη λύση στην γραμμή ψηλών της ομάδας ενώ η εμπειρία του είναι πολύτιμη – εντός και εκτός γηπέδου – για το νεανικό σύνολο του Κώστα Αγγέλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την περσινή χρονιά αγωνίστηκε σε 20 αγώνες και σημείωσε 146 πόντους.

Ο ίδιος δήλωσε σχετικά με την παραμονή του: «Είμαι χαρούμενος που θα παραμείνω για άλλη μια χρόνια στην οικογένεια του Δούκα….ίσως όχι η τελευταία μου!!! Δεν χρειάστηκε πολύ για να πάρω την απόφαση αυτή… Νιώθω την ομάδα και τους ανθρώπους της σαν την δεύτερη οικογένεια μου, ίσως τελικά να βρήκα το λιμάνι μου!!!»