Συνεχίζουν μαζί Ικαροι Σερρών και Ποργιόπουλος

Την κοινή τους πορεία θα συνεχίσουν Ικαροι και Στέργιος Ποργιόπουλος με τους Σερραίους να ενημερώνουν για την επέκταση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές. 

Αναλυτικά:

«Το Δ. Σ του ‘‘ΑΟΚ Ίκαροι Σερρών” βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση συνεργασίας με τον coach Στέργιο Ποργιοπουλο και τη νέα αγωνιστική περίοδο 2017-2018,ύστερα από την πετυχημένη φετινή χρονιά όπου σαν αποτέλεσμα είχε την άνοδο της ανδρικής ομάδας στη Β’ εθνικη κατηγορία.

Στα πλαίσια αυτής της ανανέωσης ο coach Ποργιοπουλος θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο μοντέλο λειτουργίας και αλλαγής φιλοσοφίας που επιθυμεί η διοίκηση, με αυξημένες αρμοδιότητες στον προγραμματισμό και στο πλάνο των αγωνιστικών τμημάτων (εφηβικό – παιδικό – παμπαιδων ) καθώς και άμεση συνεργασία με τον υπεύθυνο των τμημάτων υποδομής. Κατ οπιν τούτου, λύονται οι συνεργασίες με όλους τους προπονητές του συλλόγου οι οποίες θα εξεταστούν από μηδενική βάση.

Η διοίκηση ευχαριστεί όλους τους προπονητές που συνεργάστηκαν με το σύλλογο των Ικάρων κατά την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 και βοήθησαν με τον τρόπο τους στη βελτίωση των αθλητών μας.
Οι προπονήσεις της Μεταβατικης Περιόδου θα συνεχιστούν κανονικά έως 30/6/2017 υπό την καθοδήγηση του coach Ποργιοπουλου.
Οι Ίκαροι Σερρών πιστοί σ αυτό που πρεσβευουν πολλά χρόνια τώρα θα είναι πιο δυνατοί και ενωμένοι και τη νέα αγωνιστική περίοδο.
ΙΚΑΡΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!».