Συνεχίζουν μαζί Παπαβασιλείου και Ψυχικό

psixiko-logoΤην ανανέωση της συνεργασίας με τον Νίκο Παπαβασιλείου ανακοίνωσε το Ψυχικό. Ο 30χρονος γυμναστής θα αποτελέσει μέρος της ομάδας για έκτη συνεχόμενη σεζόν…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η επιτυχημένη συνεργασία μας με τον Νίκο Παπαβασιλείου συνεχίζεται για ακόμη μία χρονιά! Το Ψυχικό είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως οι αθλητές της ομάδας μας θα συνεχίσουν να γυμνάζονται υπό την εποπτεία του καταξιωμένου γυμναστή, ο οποίος αποτελεί μέλος της “οικογένειάς” μας την τελευταία πενταετία, με τα αποτελέσματα της -εξαιρετικής- δουλειάς του να είναι ορατά όλα αυτά τα χρόνια.

Ποιος είναι ο Νίκος Παπαβασιλείου

Έχει γεννηθεί στις 11 Νοεμβρίου 1983 και είναι πτυχιούχος της Σχολής Φυσικής Αγωγής του Ιασίου της Ρουμανίας. Εργάζεται στο -κορυφαίο- αθλητικό κέντρο “Performance 22” αποτελώντας συνεργάτη του Κώστα Χατζηχρήστου.

Τα τελευταία έξι χρόνια έχει δουλέψει με πολλούς καταξιωμένους μπασκετμπολίστες, αλλά και αθλητές άλλων σπορ, ενώ, παράλληλα, έχει εργαστεί ως προπονητής ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης στο Παγκράτι και τις γυναικείες ομάδες των Πανιωνίου, Πρωτέα Βούλας και Ελληνικού με μεγάλη επιτυχία».