Συνεχίζουν μαζί

Για δεύτερη χρονιά η ΙΩΝΙΑ EUROMEDICA θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στον Πανελευσινιακό. Η διοίκηση του συλλόγου με ανακοίνωσή της ευχαριστεί θερμά τους υπευθύνους του ιατρικού κέντρου που στέκονται τόσο δίπλα στους αθλητές της ομάδας όσο και στις οικογένειές τους.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του Πανελευσινιακού Α.Ο. Καλαθοσφαίρισης επιθυμεί να ευχαριστήσει την ΙΩΝΙΑ EUROMEDICA, το μεγαλύτερο ιατρικό και διαγνωστικό κέντρο της Ελευσίνας, για τη συνέχιση και αναβάθμιση της συνεργασίας της με το Σύλλογο μας. Ειδικότερα δε τους κ.κ. Νικόλαο και Κώστα Τζανιδάκη για την πολυετή προσφορά τους στον Πανελευσινιακό!

Η ΙΩΝΙΑ EUROMEDICA θα προσφέρει αφιλοκερδώς στην ομάδα ανδρών όλες τις ιατρικές και διαγνωστικές εξετάσεις στη σεζόν 2011-2012 της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης.

Επίσης, σε συνεργασία με τη Διοίκηση του Συλλόγου, δημιουργούνται νέες υπηρεσίες με έκπτωση αποκλειστικά για τα μέλη της οικογένειας του Πανελευσινιακού και ιδιαίτερα για τις Ακαδημίες.

Ελπίζουμε το παράδειγμα της ΙΩΝΙΑ EUROMEDICA να ακολουθήσουν κι άλλες επιχειρήσεις αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι ο Πανελευσινιακός δεν είναι απλά μια ομάδα αλλά μια ολόκληρη πόλη!».