Συνθήκες Α1 στο Περιστέρι

IMAG1413Τα εργομετρικά τους τεστ έκαναν οι παίκτες του Περιστερίου, ενόψει της προετοιμασίας για την επόμενη σεζόν. Η ομάδα των δυτικών προαστίων προσπαθεί να ανοίξει πάλι τα φτερά της και γι’ αυτό και έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια τους τελευταίους μήνες ώστε να λειτουργεί σε υψηλό επίπεδο εντός και εκτός γηπέδων.

Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου λέει χαρακτηριστικά: «Το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ έχει χαράξει το πλάνο του για να ανοίξει ξανά τα φτερά του και να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα κάνει υπερήφανο τον κόσμο της ομάδας. Σε αυτό το πλαίσιο, διοίκηση, τεχνική ηγεσία αλλά και ολόκληρο το τιμ, λειτουργούν σε συνθήκες Α1.

IMAG1408Ο Νάσος Χούμπαυλης, θέλοντας να αξιοποιήσει κάθε δευτερόλεπτο εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας, σε άμεση συνεργασία με τον ιατρό της ομάδας, Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και τον επικεφαλής του τμήματος φυσιοθεραπείας, Μάνο Παπαμανώλη, αφού υπέβαλλαν όλους τους αθλητές σε εργομετρικά τεστ, τους έδωσαν ειδικό πρόγραμμα ασκήσεων για τις ημέρες που θα μεσολαβήσουν. Οι «κυανοκίτρινοι» θα λειτουργήσουν σε υψηλότατο επίπεδο σε όλους τους τομείς και ταυτόχρονα θα αξιοποιήσουν τη σοβαρότητα, τη συνέπεια και τη δυναμική τους, προκειμένου η ομάδα να φτάσει και πάλι ψηλά!».