Συσπειρωμένοι για την απεργία

Η χθεσινή συνάντηση των εκπροσώπων του ΠΣΑΚ με τον κ. Νικητιάδη οδήγησε σε ναυάγιο. Αυτή η εξέλιξη όμως είναι που συσπειρώνει ακόμη περισσότερο τους καλοθοσφαιριστές, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν ότι τους αξίζει.

Το πρωτάθλημα λοιπόν σύμφωνα με τη ΕΟΚ και τον ΕΣΑΚΕ ξεκινά το Σάββατο (23/10), με τις ομάδες κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρα με ανακοίνωσή τους να ενημερώνουν ότι θα συμμετέχουν κανονικά. Αυτή όμως, είναι η μία πλευρά, καθώς οι ανακοινώσεις εκφράζουν τους συλλόγους και όχι τους παίκτες. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες οι αντιδράσεις αναμένεται να είναι δυναμικές, καθώς οι αθλητές μετά το χτεσινό φιάσκο είναι ακόμα πιο αποφασισμένοι κάτι το οποίο φάνηκε και από τα λεγόμενα του ΠΣΑΚ.

Βέβαια, η πιθανότητα ομάδων αλλά και αθλητών να κατέβουν υπάρχει. Αλλά πληροφορίες αναφέρουν πως σε κανένα γήπεδο δεν πρόκειται να κατέβουν και οι δύο ομάδες.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αντιμετωπίζουν τον Αρη και τον ΠΑΟΚ, οι αθλητές των οποίων δεν πρόκειται να πατήσουν το πόδι τους στο παρκέ αλλά το πιο πιθανό είναι να βρίσκονται έξω από το γήπεδο περιφρουρώντας την απεργία.