“Συστράτευση δυνάμεων για τον ΟΦΗ”

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, με την οποία καλεί τη νέα διοίκηση της  ΕΚΑΣΚ, να αναλάβει πρωτοβουλίες και να καλέσει όλα τα σωματεία του Ηρακλείου σε διάλογο για το παρόν και το μέλλον του μπάσκετ, ζητώντας παράλληλα να συστρατευθούν όλες οι δυνάμεις που αγαπούν τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά:

«Η Διοίκηση συγχαίρει την Νεοεκλεγείσα Διοίκηση της ΕΚΑΣΚ, της εύχεται καλή επιτυχία στη δύσκολη περίοδο που αναλαμβάνει για το καλό του Κρητικού Μπασκετ. Η ΕΚΑΣΚ ως κύριος φορέας σχεδιασμού και προστασίας του Μπασκετ, έχοντας γνώση των συνθηκών που επικρατούν σε όλα τα επίπεδα, είναι σωστό να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες και να καλέσει σε διάλογο όλους τους φορείς και τα Σωματεία της πόλης με κύριο θέμα συζήτησης το παρόν και το μέλλον του Ηρακλειώτικου Μπάσκετ.

Η Διοίκηση αποφάσισε να παρατείνει το χρόνο ενδιαφέροντος για το τμήμα Μπασκετ έως 20/07/2012, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις και οι επαφές με όλους τους εμπλεκόμενους.

Η Διοίκηση είναι ανοικτή σε διάλογο με όσους έχουν ενδιαφέρον για το μπάσκετ και γενικά για τις δραστηριότητες του Σωματείου. Οι καιροί είναι δύσκολοι και απαιτείται ενότητα-συστράτευση όλων των δυνάμεων που αγαπούν τον Ο.Φ.Η.

Η Διοίκηση εύχεται στον Νέο Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Ιωάννη Ιωαννίδη καλή επιτυχία και τον παρακαλεί να δείξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην περιφέρεια και στον Ερασιτεχνικό Αθλητισμό.

Τα τελευταία χρόνια η πολιτεία έχει αγνοήσει σε όλα τα επίπεδα (θεσμικό-οικονομικό-αγωνιστικό) τα ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ».