“Σφίγγα” ο Αλέξης Κούγιας για το Αιγάλεω…

alexis koygiasΌπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά λένε και κάτι τέτοιο φαίνεται να συμβαίνει και με το σενάριο που θέλει τον Αλέξη Κούγια να είναι έτοιμος να εμπλακεί στα διοικητικά του Αιγάλεω. Ο γνωστός ποινικολόγος, βέβαια γνωρίζοντας πολύ καλά το… επικοινωνιακό παιχνίδι, αποφεύγει ν’ ανοίξει τα χαρτιά του αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα.
“Δεν θα ‘θελα να κάνω κανένα σχόλιο γι’ αυτό”, είπε χαρακτηριστικά σε επικοινωνία του www.infobasket.gr μαζί του, αφήνοντας ωστόσο να εννοηθεί ότι ίσως κάτι να τρέχει! Κι αυτό διότι με την απάντησή του ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήθελε ν’ αποκαλύψει τις όποιες κινήσεις του, αλλά παράλληλα άφησε ανοικτή τη… χαραμάδα περί εξελίξεων στις επόμενες μέρες. “Υπάρχει περίπτωση να έχουμε κάποιες ανακοινώσεις στα επόμενα 24ωρα;” η ερώτησή μας για να λάβουμε την απάντηση: “Τα πάντα είναι ανοικτά. Θα είμαστε σ’ επαφή κι ότι είναι θα το μάθετε“…
Η επικείμενη Γενική Συνέλευση του Αιγάλεω, πάντως που είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 11/6, αναμένεται να είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα, καθώς από αυτή πολλά θα ξεκαθαρίσουν αναφορικά με το μέλλον του συλλόγου, αλλά και με τη φημολογία εμπλοκής του Αλέξη Κούγια στα διοικητικά της ομάδας.