Σύλληψη για «στημένα» παιχνίδια σε κλειστό της Κρήτης!

Τα «στημένα» παιχνίδια αποτελούν μία «μάστιγα» που έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και έχει «χτυπήσει» πλέον όλες τις κατηγορίες. Κάτι που φαίνεται να επιβεβαιώνεται και με την είδηση της σύλληψης ατόμου, ο οποίος φέρεται ως ύποπτος σε συμμετοχή παράνομου στοιχήματος.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες το βράδυ της 26/1 η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ατόμου σε κλειστό γήπεδο του Ηρακλείου, μετά από καταγγελίες ανθρώπων της ΕΚΑΣΚ, διότι ενημέρωνε site που ασχολείται με το στοίχημα, για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Μάλιστα στην ιστοσελίδα όπου σύμφωνα με τα λεγόμενα του «εργάζεται», υπήρχαν δυο ματς της 13ης αγωνιστικής Ανδρών, τα οποία παρουσίαζαν αναλυτικά στοιχεία των αναμετρήσεων. Ο ύποπτος έγινε αντιληπτός από μέλος της ΕΚΑΣΚ, του ζητήθηκαν τα προσωπικά του στοιχεία και εκείνος είπε ότι είναι δημοσιογράφος, χωρίς όμως να θέλει να αποκαλύψει τη σελίδα, στην οποία δημοσιεύει θέματα του. Έτσι ο πρόεδρος της Ένωσης Κρήτης κάλεσε την αστυνομία Ηρακλείου, η οποία και οδήγησε τον φερόμενο στο τμήμα προκειμένου η υπόθεση να διαλευκανθεί από τις αρχές.

Πηγή: infosport.gr