Σώχος: «Στόχος της Ένωσης η άνοδος»

swxos_dimitrisΟ άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Καράμπελα στη ανδρική ομάδα της Ένωσης Ιλίου Δημήτρης Σώχος, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, την επιλογή του ρόστερ, αλλά και τον στόχο της ομάδας για την εφετινή σεζόν.

Αναλυτικά ο Δημήτρης Σώχος μίλησε:

Για το πρώτο στάδιο προετοιμασίας:

«Η προετοιμασία κυλά βάση σχεδίου. Δημιουργήσαμε ένα πλάνο και ακολουθείται πιστά από όλους τους παίκτες . Είμαστε πλήρως ευχαριστημένοι από την προσπάθεια όλων των παικτών και υπάρχει μεγάλη θέληση από όλους, τους παίκτες τους προπονητές και την διοίκηση για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Για το ότι το ρόστερ της ομάδας έκλεισε από νωρίς:

«Στόχος για το ρόστερ ήταν από την αρχή να κάνουμε ένα δεμένο σύνολο με κάποια χαρακτηριστικά όπως είναι το ήθος και ο χαρακτήρας του παίκτη και φυσικά οι αθλητικές του ικανότητες. Πιστεύω έχουμε κάνει το καλύτερο δυνατό όσον αφορά το ρόστερ γιατί είμαστε πλήρεις σε όλες τις θέσεις».

Για το τι να περιμένουμε την εφετινή σεζόν από την Ένωση στην Γ΄Εθνική:

«Η Ένωση έχει μάθει να πρωταγωνιστεί, έτσι και φέτος στόχος είναι να πρωταγωνιστήσουμε. Δηλαδή ξεκίνησε η προετοιμασία με βασικό στόχο να πάμε να χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια και να φτάσουμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που για εμάς είναι η άνοδος».

 <Β>