Τάπα στη βία και στον ρατσισμό

basketball_court_sunsetΘεσμός έχει γίνει πλέον το τουρνουά 3Χ3 στο Ηράκλειο και για 4η συνεχόμενη χρονιά, η κρητική πρωτεύουσα, θα φιλοξενήσει τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ, στις 28 και 29 Ιουνίου, στο Παγκρήτιο Στάδιο, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Μία ημέρα νωρίτερα, την Παρασκευή 27 του μηνός και ώρα 20:00, στο δημαρχείο της πόλης, θα γίνει η πρώτη μπασκετική γνωριμία με τα παιδιά των ακαδημιών από τις ομάδες του Ηρακλείου.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, το Δήμο Ηρακλείου Κρήτης, τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ, τη ΜΚΟ (‘’ΑΙΤΗΜΑ – Κόκκινη κάρτα στο ρατσισμό’’) και τα καταστήματα Cosmos Sport, που αποτελούν το μεγάλο χορηγό του τουρνουά, θέλουν για μία ακόμη χρονιά, να…ρίξουν ‘’τάπα στη βία και στον ρατσισμό’’.

‘’Είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε με μεγάλη χαρά, για 4η συνεχή χρονιά, τη διοργάνωση 3Χ3 στο Ηράκλειο. Ευχόμαστε καλή διαμονή στους αθλητές του Π.Σ.Α.Κ. που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους και καλή άθληση στα παιδιά που θα συμμετάσχουν. Ως Δήμος Ηρακλείου, πιστεύουμε ότι θα διοργανώσουμε μία όμορφη γιορτή και θα συμβάλουμε κι εμείς από την πλευρά μας, στην προαγωγή του μπάσκετ στη χώρα μας‘’, δήλωσε η αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΦΜΑΗ (Δημοτικός Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής – Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου) και υπεύθυνη για τα θέματα αθλητισμού, Μαρίζα Τζιράκη.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και μπορείτε να βρείτε πληροφορίες, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (www.psak.gr), ενώ εντός ολίγων ημερών, θα υπάρχουν και έντυπα συμμετοχής, σε πολλά σημεία του Ηρακλείου.