Τέλος από τον Κόροιβο ο Δενδής

Παρελθόν  από τη θέση του ως Τεχνικός Διευθυντής στον Κόροιβο αποτελεί ο Δημήτρης Δενδής, ο οποίος αποχαιρέτησε την ομάδα της Αμαλιάδας.

Αναλυτικά:

«Κάπου εδώ, ένας υπέροχος κύκλος της ζωής μου ολοκληρώθηκε. Μια υπέροχη χρονιά με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, τον οποίο είχα τη χαρά και την τιμή να υπηρετήσω, από το νευραλγικό πόστο του Τeam Manager. Μαζί περάσαμε έντονες στιγμές, συγκινήσεις και στο τέλος, η ανάμνηση της θητείας μου σε αυτή την ιστορική ομάδα, θα μου αφήσει μια γλυκιά γεύση και αναμνήσεις που θα με συνοδεύουν για μια ζωή. Κάνοντας έναν μίνι – απολογισμό του τι πετύχαμε αυτό τον ένα χρόνο, τα αποτελέσματα νομίζω πως μιλούν από μόνα τους.

Δημιουργήσαμε το καλοκαίρι ένα σύνολο, με στόχο ένα καλό πλασάρισμα και «κρυφό» πόθο την είσοδο στα πλέι-οφ. Η παραμονή ήρθε με περίσσια θέληση, ενώ συμμετείχαμε και στα μπαράζ για την άνοδο, φτάνοντας μια μόλις νίκη μακριά από την πρόκριση στο Final-4, χάνοντας στις λεπτομέρειες από το Μαρούσι μετά από μια συγκλονιστική σειρά. Είδαμε τον κόσμο της ομάδας να γεμίζει το γήπεδο, δίνοντάς μας τεράστια ώθηση, κάτι που για έμενα είναι και η μεγαλύτερη παρακαταθήκη που άφησε ο φετινός Κόροιβος, ο οποίος έγινε ξανά «ένα» με τον υπέροχο κόσμο της Αμαλιάδας.

Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου τον πρόεδρο της ομάδας Κάτζο Διονύσιο, την διοίκηση του Κοροίβου για την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπό μου, τον προπονητή Δελέγκο Κωνσταντίνο και όλους τους παίκτες και μέλη του προπονητικού staff, που είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί τους, σε πλήρως επαγγελματικές συνθήκες και υγιή πρότυπα. Εύχομαι στον καθένα ξεχωριστά καλή συνέχεια, όπως φυσικά και στον Κόροιβο, που θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου».