Τέλος εποχής για Χωλόπουλο, παρελθόν και ο Ντόβας

Μετά από πέντε χρόνια, οι δρόμοι του Αρη Χωλόπουλου και των Διόσκουρων Κοζάνης δεν θα είναι κοινοί καθώς οι δύο πλευρές αποφάσισαν να πορευτούν χωριστά. Παράλληλα, η ομάδα της Κοζάνης ανακοίνωση και τη λύση τηςσυνεργασίας με έναν εκ των κορυφαίων παικτών της, Σωτήρη Γκόβα.

Αναλυτικά:

«Το ΑΣ Διόσκουροι Κοζάνης ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Χωλόπουλο. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην καριέρα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ίδιος στο top-sport.gr για το τέλος της συνεργασίας του με την ομάδα:

«Οι Διόσκουροι τα τελευταία 5 χρόνια είναι το δεύτερo μου σπίτι. Ένα περιβάλλον που κάθε προπονητής θα ζήλευε και θα ήθελε να εργαστεί.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον πρόεδρο, φίλο και κουμπάρο μου Λουκά Καραγιαννάκη για την άψογη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όσους από τη διοίκηση ήταν κοντά στους παίκτες και σε μένα μέχρι το τέλος.

Να ευχαριστήσω τους παίκτες με τους οποίους δούλεψα όλα αυτά τα χρόνια μα περισσότερο τους παίκτες της τελευταίας χρονιάς με τους οποίους δουλέψαμε σκληρά και μεθοδικά και λογικά έστω και αργά ο στόχος της ανόδου στην Β΄Εθνική θα επιτευχθεί.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Παύλο τον β και την Τάσα την Κωνσταντινίδου για την άψογη δουλειά που έκαναν αυτά τα 5 χρόνια (τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους), μία ομάδα χωρίς τραυματισμούς με πολύ ενέργεια και δύναμη μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι κάθε χρονιάς. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον Γιάννη τον Γιαννάκη ο οποίος ανιδιοτελώς προσέφερε τις πολύτιμες υπηρεσίες του και έκανε τη δουλειά μου πιο εύκολη.

Η απόφαση πάρθηκε με γνώμονα την διαφύλαξη των προσωπικών και φιλικών σχέσεων και όχι με γνώμονα τις επαγγελματικές μου ανησυχίες.

Εύχομαι οι άνθρωποι των Διόσκουρων να πραγματοποιήσουν οτιδήποτε ονειρεύονται για την ομάδα. Θα είμαι πάντα δίπλα τους. Εις το επανιδείν λοιπόν».

Η ανακοίνωση για Γκόβα:

«Το Δ.Σ. του Σωματείου μας, ανακοινώνει ότι δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Σωτήρη Ντόβα και μετά από 3 χρόνια, δεν θα συνεχίσουμε μαζί. Για όσο καιρό φορούσε τα κυανόμαυρα, ο Σωτήρης υπήρξε άριστος αθλητής και άψογος χαρακτήρας, δεν έδωσε το παραμικρό δικαίωμα σε κανέναν, ενώ το πάθος του για την ομάδα και τη νίκη, τον έκαναν ιδιαίτερα αγαπητό σε όλη την οικογένεια των Διόσκουρων.

Ήταν άλλωστε από τα βασικά στοιχεία, που καθιέρωσαν το Σωματείο μας στα ρετιρέ, της κατηγορίας. Από την πλευρά μας, ευχαριστούμε τον Σωτήρη Ντόβα για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή τύχη και πολλές επιτυχίες στην καριέρα του».