Τέλος και επίσημα ο Γκόραν Βρμπαντς από τον Απόλλωνα Πάτρας

Ο Κροάτης Γκόραν Βρμπαντς δεν έπεισε ότι μπορεί να προσφέρει και έτσι η διαφαινόμενη αποχώρησή του από τον Απόλλωνα Πάτρας είναι πλέον επίσημη. “Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της ΚΑΕ με τον αθλητή Goran Vrbanc. Η ΚΑΕ Απόλλων Πάτρας ευχαριστεί τον Goran Vrbanc και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των “μελανόλευκων, οι οποίοι παράλληλα είναι σε διαπραγματεύσεις για το μέλλον της συνεργασίας με τον Γιάννη Κουζέλογλου.

Το συμβόλαιο του παίκτη είναι σε ισχύ με τον Απόλλωνα Πάτρας, όπως αποφάνθηκε η FIBA και έτσι πλέον ο παίκτης εξετάζει τα δεδομένα που έχουν προκύψει, καθώς οι “μελανόλευκοι” επιθυμούν την παραμονή του στην ομάδα.

Στο αγωνιστικό σκέλος ο Δημήτρης Παπαδόπουλος θα έχει τη δυνατότητα να δει τους παίκτες του σε δράση σε ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Κόροιβο. Το φιλικό έχει προγραμματίστεί για την προσεχή Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017, στις 17:00 στο κλειστό της Περιβόλας, με την είσοδο για το κοινό να είναι ελεύθερη.