Τέλος ο Χρήστος Χριστοδούλου από τον Πανιώνιο

Οι δρόμοι του Πανιωνίου και του Χρήστου Χριστοδούλου χώρισαν… Απότομα και δίχως πολλές επίσημες εξηγήσεις! Με τον έως πρότινος μάνατζερ της ομάδας της Νέας Σμύρνης μάλιστα να μην κρύβει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook την απορία του για την εξέλιξη αυτή.

christos christodoulou

«Ελπίζω στο άμεσο μέλλον να μάθω και τους λόγους της αποπομπής μου από την ομάδα που υπηρέτησα πιστά για τόσα χρόνια. Τόσο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, όσο και έξω από αυτούς», αναφέρει στο σχετικό post ο Χριστοδούλου.

Το πλήρες κείμενο με το οποίο ο Χρήστος Χριστοδούλου γνωστοποιεί το τέλος της συνεργασίας του με τον σύλλογο αναφέρει:
«Κατόπιν αποφάσεως του προέδρου του τμήματος μπάσκετ του Πανιωνίου κου Βαρουξάκη από εχθές το βράδυ δεν αποτελώ μέλος της ομάδας του Πανιωνίου. Εύχομαι στην ομάδα της καρδιάς μου να φτάσει στον στόχο της που δεν είναι άλλος από την άνοδό της στην Α1 εθνική κατηγορία, εκεί που πραγματικά ανήκει και έτσι να φτάσει σε αίσιο τέλος η προσπάθεια που ξεκινήσαμε από πέρσι αγωνιζόμενοι στα άγνωστα και δύσβατα για τον Πανιώνιο μονοπάτια της Β’ εθνικής.

Ελπίζω στο άμεσο μέλλον να μάθω και τους λόγους της αποπομπής μου από την ομάδα που υπηρέτησα πιστά για τόσα χρόνια. Τόσο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, όσο και έξω από αυτούς.

Για πάντα Πανιώνιος!!!
Έτοιμος να τον υπηρετήσω ξανά όταν και όποτε μου ζητηθεί!».