Τέσταρε δυνάμεις, αλλά έχασαν Μιχαήλ τα Γιάννενα

Ενα δυνατό φιλικό έδωσε ο ΠΑΣ Γιάννενα, το απόγευμα της Τετάρτης, με αντίπαλο το Αγρίνιο από το οποίο και γνώρισε την ήττα με 64-60, εκμεταλλευόμενο το ρεπό το οποίο έχει η Γ΄εθνική αυτήν την εβδομάδα, με την ομάδα των Ιωαννίων να έχει την ευκαιρία να διορθώσει οποιαδήποτε λάθη. 

Το παιχνίδι ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για τους προπονητές των δύο ομάδων να δοκιμάσουν σχήματα ενόψει της συνέχειας των πρωταθλημάτων τους. 

Άσχημο μαντάτο της ημέρας ήταν ο τραυματισμός  του Μάριου Μιχαήλ και η διακομιδή του στο νοσοκομείο του Αγρινίου. Θα ακολουθήσει μαγνητική στον αθλητή για την εξακρίβωση του τραυματισμού του, ενώ οι πρώτες ενδείξεις μιλάμε για αποχή τουλάχιστον 20 ημερών, κάτι που σημαίνει ότι χάνει το παιχνίδι με το IBC που θα κρίνει την 1η θέση της κανονικής διάρκειας.

Από την πλευρά του ο σύλλογος: «Η Διοικούσα Επιτροπή του ΒΙΚΟΣ Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα ήθελε να ευχαριστήσει μέσα από την καρδιά της την ομάδα του ΑΟΑ για την φιλοξενία και τους ανθρώπους της ομάδας για το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν για τον τραυματισμό του αθλητή μας και τη συνεχή τους παρουσία κοντά μας στο νοσοκομείο του Αγρινίου».