Τίμησε Μιχαλούτσο η Ελευσίνα

mixaloutsosΤον Γιάννη Μιχαλούτσο βράβευσε ο Δήμος Ελευσίνας και το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης. Στην τελετή βράβευσης, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, οι εκπρόσωποι του Δήμου και αθλητικών Συλλόγων της πόλης εξήραν το ταλέντο και την προσωπικότητα του παίκτη, που τιμά την πόλη με τις αθλητικές του επιδόσεις.

Ο Γιάννης Μιχαλούτσος διακρίθηκε ως μέλος της Εθνικής Ομάδας Εφήβων, η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση και το Χρυσό Μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2015!

Στις ομιλίες τους, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Βασίλης Αγριμάκης, ο Δήμαρχος Ελευσίνας, κ. Γιώργος Τσουκαλάς και ο εκπρόσωπος της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης του ΓΑΣΕ, κ. Θοδωρής Λιβάνιος, τόνισαν ότι το οδοιπορικό του παίκτη προς την καταξίωση είναι αξιέπαινο και αποτελεί παράδειγμα αλλά και απόδειξη του έργου που γίνεται στην αθλητική κοινωνία της Ελευσίνας.

Στη δική του ομιλία, ο Πρόεδρος του Πανελευσινιακού κ. Γιάννης Φιλίππου, εξήρε την προσφορά και την προοπτική του Γιάννη Μιχαλούτσου και προέβλεψε ότι παιδιά γέννημα θρέμμα των Ακαδημιών, όπως ο Κωνσταντίνος Δούκας και ο Βίκτωρας Γκουαλτιέρι, αποτελούν τη γενιά των νέων διακρίσεων που έρχονται από τις Εθνικές Ομάδες.

Η νέα γενιά των παικτών της Ελευσίνας δεν διακρίνονται μόνο στις Εθνικές Ομάδες, όπου αγωνίζονται, αλλά αποτελούν πλέον και τον κορμό της ανδρικής ομάδας του Πανελευσινιακού, η οποία αναγεννήθηκε και βάζει τις βάσεις για τις νέες διακρίσεις και τις μεγάλες συγκινήσεις που έρχονται!