Τίμησε τον χορηγό του ο Απόλλωνας

Ο Απόλλων Καλαμαριάς δείχνοντας τον σεβασμό του προς το πρόσωπο του Θανάση Πανταζή για το γεγονός πως την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο (2018-19) αποτελεί τον μεγάλο χορηγό της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, τον τίμησε την Κυριακή (05/05) κατά την διάρκεια του ημιχρόνου στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Αίαντα Ευόσμου. 

Η εταιρία “Πανταζής & Συνεργάτες”, της οποίας το λογότυπο (“Pantazis & Associates, Εκτελωνιστές από το 1976”) βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας του Απόλλωνα Καλαμαριάς, με οργάνωση, συνέπεια, εμπιστευτικότητα και αξιοπιστία δραστηριοποιείται από το 1976 στην παροχή εκτελωνιστικών υπηρεσιών και στην τελωνειακή εκπροσώπηση. Ο Γιώργος Σφαιρόπουλος βράβευσε τον κ. Πανταζή για την μεγάλη του προσφορά και του δόθηκε μια φανέλα (σε κορνίζα) του Απόλλωνα Καλαμαριάς αλλά και το έμβλημα του συλλόγου. 

Μαζί με τον κ. Σφαιρόπουλο, παρόντες κατά την βράβευση του Θανάση Πανταζή ήταν ο general manager του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Θάνος Γιαννικόπουλος και ο έφορος της ανδρικής ομάδας, Γρηγόρης Κωνσταντινίδης. Ο κ. Πανταζής, που καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο, αποτελεί μέλος της μεγάλης “οικογένειας” του Απόλλωνα Καλαμαριάς καθώς κατά το παρελθόν υπήρξε αθλητής του συλλόγου μας και αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής αλλά και στην ανδρική ομάδα. Γενικότερα, ο κ. Πανταζής έχει δείξει έμπρακτα την στήριξή του προς τον σύλλογό μας και ο Απόλλων Καλαμαριάς τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του και για το γεγονός πως είναι πάντα στο πλευρό του!