Τακιανός: «Σύνολο σε διαρκή εξέλιξη»

Η νίκη στο Ρέθυμνο έβαλε τις βάσεις που θα τον οδηγήσουν στα μεγάλα σαλόνια. Το σύνολο… έδεσε και έτσι ο ΚΑΟΔ αποτελεί το ακλόνητο φαβορί για την άνοδο. Αν και ο τεχνικός των Δραμινών, Φώτης Τακιάνος φροντίζει να κρατά χαμηλούς τόνους:  «Μέχρι τώρα πορεία μας δεν μας εξασφαλίζει τίποτα, καθώς η συνέχεια αναμένεται να είναι ακόμα πιο δύσκολη. Είναι ίσως καλύτερη απ’ ό,τι περιμέναμε και μας αφήνει ικανοποιημένους, όμως είναι ακόμα νωρίς», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ο Ελληνας τεχνικός στη συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ.

Παράλληλα, ο Φώτης Τακιανός σχολίασε το μεγάλο «διπλό» επί του ΑΓΟΡ, αναφέρθηκε στους στόχους της φετινής σεζόν, αλλά και για το επίπεδο του πρωταθλήματος.

Σχετικά με τους στόχους που έχουν τεθεί ο έμπειρος τεχνικός, τόνισε: «Όταν ξεκινούσε η σεζόν, βασική μας επιδίωξη ήταν να δημιουργήσουμε μία ομάδα που θα βρισκόταν σε αυτές που θα διεκδικούσαν την άνοδο. Ρεαλιστικά είμαστε ένα σύνολο που έχει διαρκή εξέλιξη στην πορεία των παιχνιδιών».

Οσον αφορά τη συμπαράσταση του κόσμου, ο τεχνικός των Δραμινών δήλωσε: «Θα έλεγα να πω ότι η στήριξη του κόσμου δεν είναι ακριβώς αυτή που θα περιμέναμε. Αναμέναμε πως η πορεία μας θα ωθούσε τους Δραμινούς να αγκαλιάσουν την ομάδα και να τη στηρίξουν περισσότερο».

Σχετικά με τη νίκη επί του Ρεθύμνου ο προπονητής του ΚΑΟΔ αναφέρει: «Πρόκειται σαφώς για μία πολύ σπουδαία νίκη. Νομίζω  κρίθηκε στο ότι σε πολύ δύσκολες συνθήκες παιχνιδιού, μείναμε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Το γκρουπ των ομάδων που βρίσκεται στις υψηλότερες θέσεις μετά από 11 αγωνιστικές (κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει ένα χαρακτηριστικό δείγμα) είναι αυτές που ξεχωρίζουν. Πιστεύω ότι η βαθμολογία είναι ρεαλιστική».

Σχολιάζοντας το επίπεδο του πρωταθλήματος της Α2, ο Τακιανός ανέφερε: «Το επίπεδο το διαφοροποιεί ότι υπάρχουν ομάδες που είναι εκτός κέντρου. Βλέπουμε ομάδες που χαρακτηρίζονται από την έδρα τους και ξεχωρίζουν γι’ αυτό, όμως δεν υπάρχουν ομάδες που ξεχωρίζουν λόγω δυναμικότητας ή λόγω μπάτζετ όπως τα προηγούμενα χρόνια.

Γενικότερα πιστεύω πως οι ομάδες που ξεκίνησαν νωρίς και προγραμματισμένα επηρεάστηκαν με την καθυστερημένη έναρξη του πρωταθλήματος, καθώς έπεσαν σε σημαντικό βαθμό έξω στον προγραμματισμό και στη συνέχεια βγήκαν εκτός ρυθμού από τις διακοπές».