Τακιανός: «Δεν θέλουμε να κάνουμε οικονομικό άνοιγμα»

Ο ΟΦΗ δεν τα κατάφερε απέναντι στην Αγία Παρασκευή, από την οποία και στο τέλος ηττήθηκε. Ο Φώτης Τακιανός μίλησε για το αρνητικό αυτό αποτέλεσμα, σχολιάζοντας παράλληλα και το επόμενο τοπικό ντέρμπι στο Ηράκλειο, ενώ αποκάλυψε τις σκέψεις για μια ενδεχόμενη ενίσχυση.

«Ηταν ένα κρίσιμο παιχνίδι για εμάς. Στο πρώτο ημίχρονο δεχτήκαμε εύκολα καλάθια. Στο δεύτερο μέρος φάνηκε το περιορισμένο μας ρόστερ. Ο Παπαδάκης έπαιξε 25 λεπτά αλλά είναι τραυματίας και έπρεπε να είναι ήδη στο χειρουργείο. Καραδολάμης και Βουκαντίνοφ ήταν τραυματίες. Στο δεύτερο μέρος είχαμε ψυχικά αποθέματα και το παιχνίδι κρίθηκε στην τύχη. Τώρα έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα του πρωταθλήματος. Είναι δύσκολη η θέση μας και το ξέρουμε. Δεν υπάρχει η δικαιολογία ότι φταίει η διαιτησία που χάσαμε. Πρέπει να ανταπεξέλθουμε στο άγχος και την πίεση».

Στη συνέχεια ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στο επερχόμενο τοπικό ντέρμπι: «Παίζουμε ένα τοπικό ντέρμπι με το Ηράκλειο, δεν πρέπει να υπάρχει φανατισμός. Έχουν στενέψει τα περιθώρια και πρέπει να ενισχυθούμε», ενώ στη συνέχεια ο Τακιανός, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει μια μεταγραφή ακόμα: « Έχει συζητηθεί αλλά δεν θέλουμε να κάνουμε οικονομικό άνοιγμα. Ο Παπαδάκης θα μπει στο χειρουργείο κατά την περίοδο των Χριστουγέννων».

Πηγή: gentikoule.gr