Τακιανός: «Ζούμε κάτι πρωτόγνωρο»

Στους πολλούς τραυματισμούς στάθηκε ο Φώτης Τακιανός στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τη Νέα Κηφισιά. Ο τεχνικός του ΟΦΗ αναφέρθηκε στη δύσκολη αυτή κατάσταση, εκφράζοντας παράλληλα την πίστη του να παλέψουν άπαντες στον ΟΦΗ.

«Αυτήν την στιγμή ζούμε κάτι πρωτόγνωρο. Υπάρχουν τεράστιες δυσκολίες και η βασική μας δυσκολία είναι η καθημερινότητα μας. Είμαστε στις προπονήσεις έξι ή επτά παίκτες και αυτό είναι τραγικό. Δεν μπορούμε να ζήσουμε με αυτά τα προβλήματα. Τα παιδιά θέλουν αλλά δεν μπορούν. Αν είμαστε πέντε παίκτες και οι τρεις δεν είναι σε καλή μέρα τότε υπάρχει πρόβλημα. Αυτό συνέβη και στο πρώτο ημίχρονο με αποτέλεσμα να πάρει η Κηφισιά αυτήν την διαφορά», ανέφερε ο Φώτης Τακιανός και συνέχισε:

«Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση αυτή που ζούμε. Όλοι μας. Κόσμος, παίκτες και διοίκηση. Όμως, χρειάζεται να μείνουμε ήρεμοι και να κάνουμε υπομονή. Αν θέλουμε να βρούμε κάτι θετικό από το παιχνίδι, αυτό είναι η προσπάθεια των παιδιών στο δεύτερο ημίχρονο που έκαναν κατάθεση ψυχής».

Πηγή: gentikoule.gr