Τακιανός: «Θα φανεί στην πορεία…»

Το… φιλί της ζωής πήρε ο ΟΦΗ ύστερα από την επικράτησή του επί του Παγκρατίου. Ο Φώτης Τακιανός, όπως είναι φυσικό έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του, γι΄αυτό στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα τους έδωσε συγχαρητήρια, ενώ τόνισε πως αυτή η  νίκη μπορεί να αποβεί ιδιαίτερα σημαντική για την συνέχεια.

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Όταν αντιμετωπίζεις μια ομάδα του Δημήτρη Λιόγα ξέρεις πόσο δύσκολο μπορεί να είναι το παιχνίδι. Ο αγώνας είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε και οι δύο ομάδες ανοιχτά και οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ.  Στην επανάληψη αλλάξαμε τακτική ήμασταν καλοί στην άμυνα και εύστοχοι στην επίθεση. Είναι μια σημαντική νίκη η σημερινή και θα φανεί στην πορεία πόσο θα μας βοηθήσει. Τώρα θα δούμε τι συμβαίνει με τον Πρόδρομο (σ.σ. Τσερκιτζόγλου) ελπίζουμε να μην έχει κάτι σοβαρό και να τον έχουμε κοντά μας στη συνέχεια.

Για τη νίκη επί του Πγακρατίου μίλησε και ο Γιώργος Γωνιωτάκης, ο οποίος τόνισε:  «Ήταν ένα δύσκολο ματς, ένας τελικός για εμάς. Παίξαμε εξαιρετική άμυνα και τέλος καλό ‘όλα καλά. Συνεχίζουμε τη δύσκολη προσπάθεια, είμαστε μόνοι μας και συνεχίζουμε την προσπάθεια για τη σωτηρία. Το κλειδί της σημερινής νίκης ήταν πως στο τέλος καταφέραμε να περιορίσαμε τον Φώτη (σ.σ. Βασιλόπουλο) και ελέγξαμε τα ριμπάουντ».

Πηγή: gentikoule.gr