Τακιανός: «Κοιτάμε μπροστά»

Δεν είναι μόνο η ήττα από τον Κόροιβο που… πλήγωσε τον ΟΦΗ. Ο τραυματισμός του Δημήτρη Καραδολάμη ήταν ακόμα ένα πλήγμα, αφού και ο Ιβάν Βουκαντίνοφ δεν αγωνίστηκε για τον ίδιο λόγο. Ο Φώτης Τακιανός μίλησε μετά τον ματς με τον σύλλογο της Αμαλιάδας σχολιάζοντας τον αγώνα, ενώ τόνισε πως αυτό που πρέπει να κάνουν, είναι πως πρέπει να κοιτάνε μπροστά…

«Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο όση ώρα ήμασταν όλοι μαζί ελέγχαμε το παιχνίδι. Στην συνέχεια χτύπησε ο Δημήτρης (σ.σ. Καραδολάμης) και αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Κάναμε αλλαγές στα πόιντ γκαρντ και χάσαμε από τη δύναμη μας. Είμαστε ένα μικρό ρόστερ, είχαμε την απουσία του Βουκαντίνοφ, χάσαμε και τον Καραδολάμη, φορτώθηκαν και γρήγορα με φάουλ Παπαδάκης και Πετράκης και δεν είχαμε λύσεις. Προσπαθήσαμε στην συνέχεια με όχι και τόσο συμβατούς τρόπους να βρούμε λύσεις  αλλά δεν τα καταφέραμε.

Θα πρέπει να μαζέψουμε τα προβλήματα μας και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Κοιτάμε μπροστά. Τα προβλήματα μας είναι πολλά και γνωστά. Δεν είμαστε όπως πρέπει λόγω των τραυματισμών. Τα παιδιά όταν είναι μαζί έχω διακρίνει καλά στοιχεία. Κοιτάμε πλέον το επόμενο παιχνίδι και συνεχίζουμε».

Πηγή: gentikoule.gr