Ταχύτητα, αποτελεσματικότητα, ριμπάουντ το τρίπτυχο

Να συνεχίσουν και μακριά από το «σπίτι» τους τη μεγάλη τους προσπάθεια τους φιλοδοξούν οι Τιτάνες στον κυριακάτικο αγώνα μέσα στον Μέγα Αλέξανδρο. Οι  Θεσσαλονικείς μπορεί να μην έχουν δείξει μέχρι στιγμής το καλύτερο δυνατό τους πρόσωπο αλλά όπως λέει ο προπονητής Νίκος Γρηγοριάδης: «κάθε αντίπαλος πριν το παιχνίδι είναι δύσκολος και μόνο μετά το τέλος μπορείς να κρίνεις αν ήταν δυνατός ή αδύναμος».

Άλλωστε είναι ένα παιχνίδι εκτός έδρας και αυτό πάντα κρύβει δυσκολίες, ιδιαίτερα κόντρα σε ενθουσιώδεις νεαρούς παίκτες όπως αυτοί του Μέγα.

Πάντως τα προβλήματα δεν έλειψαν από την… ατζέντα του έμπειρου τεχνικού αυτή την  εβδομάδα αφού οι Θεοδωρίδης και Μελισσαρίδης Στέλιος ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Ο πρώτος ελέω θλάσης και ο δεύτερος λόγω ενοχλήσεων στη μέση που τις έχει ως «σουβενίρ» από ένα παλαιότερο φιλικό με την Ελευθερούπολη. Η συμμετοχή τους στον κυριακάτικο αγώνα θα κριθεί τη τελευταία στιγμή.

Όσο για το που μπορεί να κριθεί η κυριακάτικη αναμέτρηση; Δύο είναι τα κυρίαρχα σημεία σύμφωνα με τον προπονητή των Τιτάνων που θα παίξουν τον δικό τους ρόλο: «Όποιος θα κερδίσει τη μάχη των ριμπάουντ και θα πετύχει τους περισσότερους αιφνιδιασμούς πιστεύω θα πάρει και το παιχνίδι. Εμείς πάμε καλά, όλοι οι παίκτες μας προσπαθούν και έχουμε στη διάθεση μας πολλούς εφήβους στις προπονήσεις κάτι που είναι καλό αλλά και σημαντικό».