Τα «Αγγελάκια» της Victoria’s Secret χορεύουν και ξεσηκώνουν!

Τα πασίγνωστα και αγαπημένα σε όλους «Αγγελάκια» της Victoria’s Secret, Josephine Skriver, Stella Maxwell, Jasmine Tookes, Elsa Hosk και Vita Sidorkina έχουν «ανάψει» φωτιές στο διαδίκτυο. Τα πανέμορφα κορίτσια λικνίζονται στους ρυθμούς του τραγουδιού και φαίνεται να διασκεδάζουν έντονα. Σε μια άκρως καλοκαιρινή διάθεση, οι σούπερ– σταρ ανεβάζουν στα ύψη τη θερμοκρασία.

victoria secrets angelsΤα πασίγνωστα και αγαπημένα σε όλους «Αγγελάκια» της Victoria’s Secret, Josephine Skriver, Stella Maxwell, Jasmine Tookes, Elsa Hosk και Vita Sidorkina έχουν «ανάψει» φωτιές στο διαδίκτυο. Οι καλλονές πρωταγωνιστούν στο νέο βιντεοκλίπ του Justin Timberlake «Can’t Stop The Feeling» και δημιουργούν απίστευτο πανικό στους χρήστες των social- media.

Τα πανέμορφα κορίτσια λικνίζονται στους ρυθμούς του τραγουδιού και φαίνεται να διασκεδάζουν έντονα. Σε μια άκρως καλοκαιρινή διάθεση, οι σούπερ- σταρ ανεβάζουν στα ύψη τη θερμοκρασία. Τα σχόλια των followers χιλιάδες, με τους χρήστες να σχολιάζουν κάθε κίνηση των κοριτσιών…

Διαβάστε περισσότερα στο www.topmodels.gr