Στο κλειστό του Στρέφη θα γίνει το ματς της 7ης αγωνιστικής, μεταξύ του Αετού και της Ενωσης Ιλίου, δύο ομάδες που εκτός από φορμαρισμένες, αναμένεται να διεκδικήσουν μέχρι τέλους την άνοδο στην Α2.

ΧΑΛΚΙΔΑ – ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Κανήθου, 15:00)

Η αήττητη Χαλκίδα φιγουράρει στην  κορυφή της βαθμολογίας και εκεί θέλει να παραμείνει.  Η ομάδα του Λευτέρη Κολογήρου υποδέχεται τον ανεβασμένο ψυχολογικά, μετά την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, Ηρόδοτο, ο οποίος θα επιδιώξει το πρώτο του «διπλό».  Όμως, θεωρητικά οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής.

ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ – ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Χαλκιοπούλειο, 17:00)

Ανταγωνιστικό παιχνίδι στη Λαμία. Ο Εσπερος μετά την ήττα στην Κρήτη θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις, όμως και ο Πόλις θέλει να ρεφάρει την εντός έδρα ήττα από τον Αετό. Η Λαμία θα παλέψει για μια καλύτερη θέση, ενώ ο σύλλογος της Καλλιθέας αναζητά τους δύο βαθμούς που θα τον βγάλουν από τη ζώνη του υποβιβασμού.

ΑΕΤΟΣ – ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ (Στρέφη, 17:00)

Μετά το «διπλό» στην Καλλιθέα, ο Αετός θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες που θα τον διατηρήσουν στις πρώτες θέσεις του πίνακα. Όμως, αντίπαλος του είναι μια ομάδα που κυνηγά και αυτή την κορυφή, η Ενωση, των πέντε σερί νικών. Και οι δύο ομάδες θέλουν πολύ τη νίκη κάτι που σημαίνει ότι το παιχνίδι αναμένεται ντέρμπι.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Λίντο, 17:00)

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με 9 βαθμούς και το σίγουρο είναι ότι θα διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω. Ο Εργοτέλης, έχοντας τον Νίκο Γεωργοπαπαδάκο με ερωτηματικό θα παλέψει με όπλο την έδρα του να δώσει τον καλύτερο του εαυτό.  Από την άλλη, η Νίκη, χωρίς αγωνιστικά προβλήματα έχει τη δυνατότητα να πάρει το «διπλό», κάτι που απέδειξε άλλωστε και στην πρεμιέρα, όταν νίκησε μέσα στο Ιλιον.

ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ – ΨΥΧΙΚΟ (Πυθαγόρειο, 13:00)

Τη δεύτερη του νίκη θα προσπαθήσει να σημειώσει ο Πολυκράτης. Σίγουρα το παιχνίδι για την ομάδα της Σάμου δεν θα είναι εύκολο, απών θα είναι ο  Χάρης Τζελέπης, ενώ άλλα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν. Το Ψυχικό, όντας πιο έμπειρο θέλει να αποφύγει τις όποιες εκπλήξεις, ώστε να διατηρηθεί σε τροχιά ανόδου, αφήνοντας πίσω του την εντός έδρας ήττα από τη Χαλκίδα.

ΠΟΡΦΥΡΑΣ – ΛΙΒΑΔΕΙΑ (Π. Σαλπέας, 17:00)

Άλλο ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Από τη μία ο Πορφύρας προέρχεται από ήττα, από την άλλη η Λιβαδειά από νίκη, ενώ και οι δύο ομάδες έχουν από οχτώ βαθμούς.  Η ομάδα του Κώστα Παπαμάρκου θα επιχειρήσει να πάρει το πάνω χέρι και να απομακρυνθεί από τα χαμηλά του βαθμολογικού πίνακα κάτι όμως που θέλει και η Λιβαδειά. Δυο αξιόλογες ομάδες, ένα δυνατό ματς.