Τα γλυκά του Γκόβα και η ανταπόκριση στο κάλεσμα

gkovas-arkadikosΜετά τη νίκη επί του Ερμή, ήταν η ώρα του γλυκού καθώς ο εορτάζων γκαρντ του Αρκαδικού Θεοδόσης Γκόβας μετά το τέλος του αγώνα φώναξε όλους τους προπονητές και τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια για να τους κεράσει τα γλυκά που είχε φέρει για την ονομαστική του εορτή. Λίγο νωρίτερα βέβαια, ευστοχώντας σε τέσσερις κρίσιμες βολές στο φινάλε της αναμέτρησης ο Γκόβας έβαλε την προσωπική του σφραγίδα στην έκτη φετινή νίκη του Αρκαδικού στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.

23 σερί εύστοχες βολές για Γκόβα!

Συνεχίζει την απόλυτη ευστοχία του από την γραμμή των ελευθέρων βολών ο Θεοδόσης Γκόβας του Αρκαδικού, που εναντίον του Ερμή Λαγκαδά επέκτεινε και άλλο το μεγάλο του ρεκόρ και με 6/6 έφτασε στις 23 συνεχόμενες εύστοχες βολές! Ο γκάρντ του Αρκαδικού είχε νωρίτερα, 4 εύστοχες βολές με Αγία Παρασκευή, 10 με Καβάλα, 2 με Παγκράτι και μία εναντίον του ΟΦΗ στο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής!

Το ρεκόρ απόλυτης ευστοχίας σε έναν φετινό αγώνα της Α2 κατηγορίας από την γραμμή των ελευθέρων βολών το έχει ο Σέρβος πλευμέηκερ του Αρκαδικού Μάρκο Πόπαντιτς, που στις 4 Ιανουαρίου εναντίον της Αγίας Παρασκευής στο κλειστό του Κοντόπευκου είχε απόλυτη ευστοχία με 12/ 12 βολές!

Στο αποψινό παιχνίδι με τον Ερμή Λαγκαδά, ο Αρκαδικός είχε συνολικά 19/23 βολές (59/64 στα τρία τελευταία παιχνίδια με Καβάλα, Αγία Παρασκευή και Ερμή Λαγκαδά) με τρεις παίκτες να έχουν απόλυτη ευστοχία από την γραμμή των ελευθέρων βολών (Πόπαντιτς, Γκόβας) Προδρόμου).

Τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Ο χθεσινός αγώνας είχε όμως και κοινωνικό χαρακτήρα καθώς στην είσοδο του κλειστού γυμναστηρίου της Τρίπολης, υπήρχε συγκεκριμένος αποθηκευτικός χώρος για να δώσουν τα τρόφιμα οι φίλοι του Αρκαδικού που θα παρακολουθούσαν τον αγώνα με τον Ερμή Λαγκαδά, προκειμένου να δοθούν τις επόμενες ημέρες από τον σύλλογο στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρίπολης.

Ο φίλαθλος κόσμος του Αρκαδικού ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα αυτό και μάλιστα συγκεντρώθηκαν αρκετά τρόφιμα, που θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρίπολης τις επόμενες ημέρες.

trofima-arkadikos