Τα διαρκείας της Κύμης

kymh-diarkeiasΞεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της Κύμης με τους νεοφώτιστους να καλούν όλο τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα. Οι τιμές ξεκινούν από 40 ευρώ, ενώ τα πιο ακριβά κοστολογούνται στα 60 ευρώ.

Η ανακοίνωση:

“Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 άρχισε! Ο διαχρονικά «πολυτιμότερος παίκτης» της ομάδας μας, ο φίλαθλος κόσμος της, καλείται να σταθεί ξανά στο πλευρό της και να δώσει την …..ασίστ που θα οδηγήσει σε μια ακόμη άνοδο! Μαζί ξεκινήσαμε, μαζί φτάσαμε ως εδώ, μαζί θα πάμε ψηλότερα!

Τα εισιτήρια διαρκείας 2015-2016 διακρίνονται στις παρακάτω κατηγορίες:

1: Εισιτήριο διαρκείας αξίας 40 Ευρώ. Σας δίνει την δυνατότητα ελεύθερης εισόδου σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του ΓΣ Κύμης. Για κρατήσεις καλέστε στον τηλ.αρ. 6946012396
2: Εισιτήριο διαρκείας αξίας 60 Ευρώ. Σας δίνει την δυνατότητα ελεύθερης εισόδου σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του ΓΣ Κύμης, έχοντας την δική σας προσωπική θέση σε ένα από τα αριθμημένα κεντρικά καθίσματα του γηπέδου. Τα εισιτήρια των 60 Ευρώ είναι περιορισμένου αριθμού, οπότε θα υπάρξει αυστηρά σειρά προτεραιότητας! Για κρατήσεις καλέστε στον τηλ.αρ. 6970000088″.