Τα είπε με εκπροσώπους ομάδων της Θράκης ο Φασούλας

Μία ακόμη τηλεσυνάντηση με ανθρώπους του μπάσκετ πραγματοποίησε ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ Παναγιώτης Φασούλας. Η “αράχνη” μετά την ανάλογη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους ομάδων της Κέρκυρας, είχε την ευκαιρία να μιλήσει μέσω τηλεδιάσκεψης και με εκπροσώπους ομάδων της Θράκης. Οι τελευταίο είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον Φασούλα για το μέλλον του μπάσκετ και κυρίως των μικρότερων κατηγοριών, ενώ του εξέφρασαν και τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους για την επόμενη μέρα.

Η συζήτηση διήρκεσε για περίπου 2,5 ώρες και όπως φάνηκε από τις θέσεις όλων, στόχος είναι να επιστρέψει το μπάσκετ στη θέση που είχε μερικά χρόνια πριν και ν’ αποκτήσει και πάλι τη χαμένη αίγλη του. Οι εκπρόσωποι των σωματείων της Θράκης επισήμαναν στην “αράχνη” τις ιδιαιτερότητες που έχει η περιοχή, την χιλιομετρική απόσταση και τα έξοδα που αυτά συνεπάγονται για τα σωματεία, αλλά και η μη ανάθεση διοργανώσεων στην περιοχή, που θα βοηθούσε πολλαπλά τους συλλόγους, αλλά και τις δραστηριότητες της περιοχής.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν οι Δημήτρης Παναγιωτόπουλος (Ασπίδα Ξάνθης), Στέφανος Παϊτάρης (Λεύκιππος Ξάνθης), Χρήστος Παπαδόπουλος (Αρίωνας Ξάνθης), Βασίλης Στοάκης (ΑΕ Κομοτηνής), Δημήτρης Οικονομίδης (Αίας Κομοτηνής), Γιάννης Πεταλωτής (ΓΑΣ Κομοτηνής), Γιώργος Μαυρίδης (Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο), Γιώργος Πασσιάς (ΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Βασίλης Χαλκιάς (ΑΟ Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης), Μάκης Δονάκης (ΓΣ Θύελλα Φερών), Σόλων Μαυρίδης (ΓΣ Φιλία Ορεστιάδας) και Αποστόλης Ροκίδης (ΓΑΣ Σπάρτακος Διδυμότειχου).