kwletshsΟ Γιώργος Κωλέτσης είναι αυτός που αναλαμβάνει το τιμόνι της Νίκης Αμαρουσίου και αντικαθιστά τον Δημήτρη Γκόφα.

Η ανακοίνωση:

«Η Νίκη Αμαρουσίου ανακοινώνει την επιστροφή του Γιώργου Κωλέτση στην τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας, αναλαμβάνοντας να την καθοδηγήσει μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Γιώργος Κωλέτσης αποτελεί “γέννημα-θρέμμα” της Οικογένειας της Νίκης, ενώ βρέθηκε στον πάγκο της και τη διετία 2007-2009, όντας ο προπονητής της επανόδου στην Α’ ΕΣΚΑ, τη σεζόν 2007-’08, με την ομάδα μας να στέφεται μάλιστα Υπερπρωταθλήτρια της Β’ ΕΣΚΑ. Στο “τιμόνι” της παρέμεινε και την επόμενη χρονιά (2008-’09), στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ. Στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας, βρέθηκε στο πλευρό του Δημήτρη Χουχουλή (Πανερυθραϊκός, Α2 & B’ Εθνική), του Κώστα Σορώτου (Φάρος Κερατσινίου, Α’ ΕΣΚΑΝΑ) και του Ανδρέα Πολέμη (Φάρος Κερατσινίου, Α’ ΕΣΚΑΝΑ-άνοδος στην Γ’ Εθνική), ως άμεσος συνεργάτης τους.

Το ΔΣ της Νίκης Αμαρουσίου εύχεται καλή δύναμη στον κόουτς Κωλέτση στο δύσκολο έργο της καθοδήγησης της ομάδας μας στον απαιτητικό 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής».