Τα ηνία στον Κωστόπουλο

Ο Θωμάς Κωστόπουλος είναι τελικά αυτός που θα αναλάβει τα ηνία του Ηρακλή για τη νέα σεζόν. Ο Χρήστος Χρηστίδης,  βρίσκονταν, εδώ και λίγες μέρες,  σε διαρκείς συζητήσεις με το νεαρό τεχνικό,  με την συμφωνία να ολοκληρώνεται σήμερα.

Ο Κωστόπουλος την περσινή περίοδο αποτελούσε τον άμεσο συνεργάτη του Βαγγέλη Αλεξανδρή στον Άρη, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί ακόμα σε ΜΕΝΤ και ICBS. Ο Δημήτρης Βατός θα τον πλαισιώνει στο τεχνικό τιμ τη προσεχή σεζόν.

Αμέσως μετά την επίτευξη της συμφωνίας, ο νεαρός τεχνικός δήλωσε: «Είναι μεγάλη μου τιμή που ανέλαβα τις τύχες του Ηρακλή. Το να εργάζεσαι σε μία τόσο ιστορική ομάδα σίγουρα είναι ένα τεράστιο βήμα στη καριέρα του καθενός. Θέλω να ευχαριστήσω τον Χρήστο Χρηστίδη για την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπο μου. Μέσα από την σκληρή δουλειά θα προσπαθήσω να τον δικαιώσω για την επιλογή του αλλά και να αποδείξουμε τι αξίζουμε. Στόχος μας είναι ο Ηρακλής να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα».

Ενδιαφέρον Κακιούση για Ηρακλή

Στο μεταξύ, ενδιαφέρον να εμπλακεί διοικητικά στον “γηραιό” εκδήλωσε ο Λευτέρης Κακιούσης, ο οποίος έκανε δηλώσεις στο σάιτ iraklis1908.gr: «Πάντα ήθελα να βοηθάω τον Ηρακλή, απ’ όποιο πόστο, αυτό είναι γνωστό, πιστεύω, αλλά πρέπει όσοι το λέμε να το αποδεικνύουμε κιόλας με πράξεις. Πριν απ’ τις γενικές συνελεύσεις είχα μιλήσει με πολύ κόσμο, με φιλάθλους, με παράγοντες, ακόμη και με τους ίδιους τους ανθρώπους που ήθελαν το τμήμα.

Είχα πει πως πάντα ο Ηρακλής είναι το σαράκι μου, αλλά χρειάζομαι χρόνο για να βοηθήσω όπως θέλω, και όπως οραματίζομαι εγώ. Αυτή τη στιγμή κάνω μια προσπάθεια, κι όταν την ολοκληρώσω θα κάνω ανακοινώσεις, θα το μάθουν όλοι, δεν κάνω τίποτα κρυφά κι ούτε πάω να πάρω καμιά ομάδα από κανέναν. Μιλάω με κάποιους ανθρώπους για να βοηθήσουμε τον Ηρακλής και κανέναν άλλον. Ο ένας θα βάζει το ψωμί, ο άλλος το τυρί, ο τρίτος τη ντομάτα, μόνο έτσι θα κάνουμε κάτι σοβαρό και εποικοδομητικό».

Πηγή: bluearena.gr