Τα λένε Καραμανλής-Χατζηχρήστος, stand by κι ο Ντικούδης…

Ο παραιτηθείς πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ Μπάμπης Καραμανλής αναλαμβάνει και πάλι δράση! Όχι, βέβαια με τους ρυθμούς που κινούνταν όταν ήταν στην προεδρεία, αλλά πιο… χαλαρούς. Ουσιαστικά εκείνο που προτίθεται να κάνει ο Μπάμπης Καραμανλής είναι να βάλει και πάλι “μπροστά” την κιτρινόμαυρη μηχανή, η οποία το τελευταίο διάστημα έχει σταματήσει να κινείται. Προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθεί και για το λόγο αυτό αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Δημήτρη Χατζηχρήστο, προκειμένου να βρουν από κοινού τη λύση για την επόμενη μέρα της Ένωσης.

Εκτός, πάντως, απ’ την συνάντηση με τον Χατζηχρήστο, ο Μπάμπης Καραμανλής αναμένεται να συναντηθεί και με τον Δήμο Ντικούδη, καθώς ο τελευταίος έχει εκφράσει την επιθυμία ν’ ασχοληθεί με τα διοικητικά της ΑΕΚ!

Το σενάριο, ωστόσο της “απορρόφησης” της ομάδας απ’ την ΑΕΚ Άργους δεν έχει πάψει να υπάρχει στο μυαλό κάποιων στην Ένωση. Για το λόγο αυτό συνεχίζονται οι επαφές με τον πρόεδρο του συλλόγου Νίκο Γριμάνη, ο οποίος πάντως όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ήδη έχει στρέψει το βλέμμα του και προς άλλη κατεύθυνση (στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου), προκειμένου να προχωρήσει σε… συνεργασία και να μπορέσει η ομάδα να παρουσιαστεί με αξιώσεις στο πρωτάθλημα…