Τα Μελίσσια κάνουν κάλεσμα στον κόσμο

Το πιο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν έχουν μπροστά τα Μελίσσια καθως την Κυριακή (12/05), απέναντι στον Λοκρό Αταλάντης θα παλέψουν για την άνοδο, αφού η νίκη τους οδηγεί στη Β΄εθνική. 

Για ο λόγο αυτό ο ΚΑΟΜ, κάνει κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί το γήπεδο και να ενισχύσει την ομάδα στην κατάκτηση του ροζ φύλλου. 

Αναλυτικά:

«Μια υπέροχη χρονιά φτάνει στο τέλος της και τα Μελίσσια, η ομάδα μας, σε χρειάζονται δίπλα της στην τελευταία και καθοριστική μάχη για να στήσουμε τη σημαία μας και στη Β’ Εθνική.

Την Κυριακή 12/5 στις 17:00 ο ΚΑΟΜ υποδέχεται τον Λοκρό και η νίκη θα φέρει την τρίτη άνοδο σε τέσσερα χρόνια. Τα Μελίσσια έχουν αγκαλιάσει την προσπάθεια της δικιάς τους ομάδας, που αναδεικνύει παιδιά από τα σπλάχνα της, που επενδύει στο ταλέντο και στη δουλειά και τώρα είναι η ώρα όλοι μαζί, ομάδα και κόσμος, να κάνουμε το τελευταίο μεγάλο βήμα.

Ελάτε να γεμίσουμε το νέο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, να γίνουμε ο πολύτιμος 6ος παίκτης και με τη φωνή και το πάθος να βάλουμε τη σφραγίδα στο εισιτήριο της ανόδου που πάλεψαν σκληρά για να κερδίσουν όλη τη σεζόν, μέσα στο γήπεδο, ο κόουτς Αλέκος Δάγλας και τα παιδιά του.

Με εσάς το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα!

Την Κυριακή 12/5, στις 17:00 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Κλειστό Μελισσίων».