Τα… μιλήσανε, τα συμφωνήσανε!!!

Μετά το Final 4 της Euroleague θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος, αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης που είχαν το πρωί της Παρασκευής (18/3) οι άμεσα εμπλεκόμενοι.

Στα γραφεία της ομοσπονδίας, βρέθηκαν τόσο εκπρόσωποι των δύο συλλόγων ( Τάσος Στεφάνου και Μιχάλης Γεωργαντής από τον Παναθηναϊκό και Χρήστος Σταυρόπουλος και Κώστας Ζαχαρόπουλος από τον Ολυμπιακό), όσο και εκπρόσωποι της ΕΟΚ (οι Γιώργος Βασιλακόπουλος, Μιχάλης Βιντζηλαίος, Παναγιώτης Τσαγκρώνης και Αριστείδης Γολέμης) και κατάφεραν να βρουν τη χρυσή τομή. Όπως μάλιστα τόνισε ο Βασιλακόπουλος “… πιστεύω όλα θα πάνε καλά, ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα στη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, ο οποίος θα διοργανωθεί από την ΕΟΚ με τη συνεργασία των δύο ΚΑΕ, αλλά και την καθοριστική συμβολή και συνδρομή της αστυνομίας και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη”, δείχνοντας έτσι ότι πρόθεση είναι ν’ αφήσουν στην… πάντα τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, που έθετε όρους αναφορικά με την παρουσία των οπαδών.

“Προχωράμε στη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί μετά το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας και μέσα στο πρώτο 20ήμερο του Μαϊου. Ο τελικός θα διεξαχθεί στο Ελληνικό. Η ακριβής ημερομηνία θα καθοριστεί σε συνεννόηση με τις ομάδες και την αστυνομία. Αυτό που θέλουμε είναι να βρίσκεται στο γήπεδο όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος. Θα εκδοθούν εισιτήρια, τα οποία θα δοθούν ονομαστικά και βάσει της λίστας των καρτών διαρκείας των ομάδων”, δήλωσε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, επισημαίνοντας ότι “… την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί μια συνάντηση ακόμη σε υψηλό επίπεδο με εκπροσώπους της αστυνομίας, της οποίας τη συνεργασία θέλουμε. Είμαστε σε καλό δρόμο”.